LG G Flex 2 scos din cutie și testat În aplicații benchmark; vedem și cât de rezistent este acesta la zgârieturi

Autor:  | Publicat în:  LG 1.900 ori
<b>LG G Flex 2 scos din cutie și testat În aplicații benchmark; vedem și cât de rezistent este acesta la zgârieturi</b>Printre produsele ce ne-au atras atenția anul acesta la CES, s-a numărat și smartphone-ul LG G Flex 2, device cu formă curbată ce vine la pachet nu numeroase îmbunătățiri în comparație cu predecesorul său. Astfel, primim un display cu...

Printre produsele ce ne-au atras atenția anul acesta la CES, s-a numărat și smartphone-ul LG G Flex 2, device cu formă curbată ce vine la pachet nu numeroase îmbunătățiri în comparație cu predecesorul său. Astfel, primim un display cu rezoluție FHD, un chip octa-core Snapdragon 810 și o carcasă ce vindecă zgârieturile mult mai rapid.

Acum câteva zile, la scurt timp de la startul vânzărilor pentru acest produs în Coreea de Sud, o serie de publicații tech au pus mâna pe noul G Flex 2 și ne prezintă rezultatele din teste benchmark, teste de rezistență la zgârieturi, cât și videoclipuri de unboxing prin care putem vedea ce ni se oferă la pachet.

Primul test prin care LG G Flex 2 a trecut, a fost acela de rezistență la zgârieturi, cei de la TechSmartt încercând o serie de metode uzuale ca și purtarea telefonului într-un buzunar cu monede, test ce a scos la iveală că nu toate zgârieturile se vindecă, ci doar acelea minore. De asemenea, device-ul a fost pus la încercare și la un test de îndoire.

Ulterior, smartphone-ul a fost testat și în principalele aplicații de tip benchmark, mai precis Geekbench 3, AnTuTu și 3DMark. în cadrul Geekbench, G Flex 2 obține un scor de 3965 puncte la testul multi-core, 54251 puncte în AnTuTu și 22.048 puncte în cadrul aplicației 3DMark.

Nu în ultimul rând, putem vedea și un unboxing al acestui device realizat de către SuperSaf TV pe YouTube. Din câte remarcăm, în cutie vom da de încărcator cu funcție QuickCharge, cablu USB, o pereche de căști Quad Beat 2 și desigur de telefon. Vă reamintim că prețul actual al acstui device este de 649 euro (Amazon Germania).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×