NVIDIA a ridicat manusa aruncata de Apple!

1.953 ori
<b>NVIDIA a ridicat manusa aruncata de Apple!</b>Standul NVIDIA de la Mobile World Congress este in centrul atentiei astazi, deoarece el prezinta un concept de handset care provoca iPhone-ul la duel prin intermediul interfatei sale originale. Priviti demo-ul acestei interfate dand click pe imaginea...

Standul NVIDIA de la Mobile World Congress este in centrul atentiei astazi, deoarece el prezinta un concept de handset care provoca iPhone-ul la duel prin intermediul interfatei sale originale. Priviti demo-ul acestei interfate dand click pe imaginea urmatoare:

O astfel de performanta grafica pe un terminal mobil este atinsa cu ajutorul procesorului NVIDIA APX 2500, despre care va vorbeam intr-un articol anterior. Interfata suporta scrolling, zoom, transparenta si foloseste si un sistem similar cu tehnologia Coverflow de pe iPhone. Intr-un mod similar cu noul PSP Slim, acest terminal concept se poate conecta la o plasma cu suport HD (720p H2.64), oferind o calitate grafica unica pentru un handset.

Conform reprezentantilor NVIDIA, puterea chipului permite rularea a 10 ore de video HD continuu, fara probleme pe un terminal mobil. Calitatea se afla undeva intre DVD si Blu-ray, adica mult mai buna decat cea oferita de un PSP sau un iPhone. Nvidia lucreaza la acest nou terminal impreuna cu Microsoft, dar este foarte posibil ca tehnologia sa fie folosita si de catre Alianta Google si al sau Android.

NVIDIA Phone:

Sursa: Concept-Phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×