Motorola nu renunta atat de usor la industria telefoniei

Autor:  | Publicat în:  Motorola 987 ori
<b>Motorola nu renunta atat de usor la industria telefoniei</b>Tragand cu ochiul la viitorul concurentei, in cadrul Mobile World Congress 2008, Motorola nu isi plange de mila ci anunta sus si tare ca va continua sa produca terminale mobile, in ciuda zvonurilor care anuntau o retragere imininenta a producatorului....

Tragand cu ochiul la viitorul concurentei, in cadrul Mobile World Congress 2008, Motorola nu isi plange de mila ci anunta sus si tare ca va continua sa produca terminale mobile, in ciuda zvonurilor care anuntau o retragere imininenta a producatorului.

CEO-ul companiei a afirmat ca Motorola cauta metode de a recupera pierderile suferite prin intermediul unor produse de calitate si a unei bune strategii. Vice presedintele sectiunii de dezvoltare si strategie a celor de la Motorola a afirmat ca terminalele companiei sunt subestimate si ca spera ca brandul american sa isi recastige stralucirea. Acelasi reprezentant ne-a surprins, neinfirmand zvonurile care dau Motorola drept gata de a fi vanduta celui mai bogat licitant.

Singurul raspuns al vicepresedintelui a fost faptul ca producatorul este "pe cat de deschis se poate" la orice propunere. Analistii au criticat aceasta atitudine ambigua si ne-au reamintit ca afacerea "mobila" Motorola valoreaza in jur de 9-12 miliarde de dolari, mai putin de doua treimi din vanzarile din 2007. In acest caz Microsoft poate sa renunte fara griji la Yahoo, cumparand in jur de "4 companii Motorola" cu suma de bani propusa rivalului lui Google.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×