NVIDIA și un document ce arată planurile pe 2012/2013

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.101 ori
<b>NVIDIA și un document ce arată planurile pe 2012/2013</b>NVIDIA a făcut pasul spre universul mobil și planurile sunt uriașe. Cu Tegra 2 au atins o cifră de afaceri de 2 miliarde dolari în ultimul an și planurile lor sunt ca în 2015 să ajungă la 20 de miliarde. După Tegra 2 cu dual-core la 1 GHz va...

NVIDIA a făcut pasul spre universul mobil și planurile sunt uriașe. Cu Tegra 2 au atins o cifră de afaceri de 2 miliarde dolari în ultimul an și planurile lor sunt ca în 2015 să ajungă la 20 de miliarde. După Tegra 2 cu dual-core la 1 GHz va sosi Kal-El cu quad-core.

Potrivit unui site german vom avea Kal-El+ la mijlocul lui 2012. După aceea vor fi două linii distincte. Wayne va fi targetat pentru tablete și supersmartphone-uri, iar Grey pentru smartphone-urile de buget - o piață în creștere accelerată.

Observați ce înseamnă o orientare la timp pe mobile. NVIDIA are planuri mărețe și se bazează pe rezultatele obținute cu Tegra 2 - platformă aleasă de majoritatea tabletelor cu Android HoneyComb, iar Intel, un gigant în sine, se dovedește a avea picioare de lut și mă uit la faptul că încă procesoarele lor nu animă o tabletă de succes, sistemul de operare MeeGo conform zvonurilor va fi în curând abandonat și nu au o direcție clară pe zona de tablete și smartphone-uri.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×