NVIDIA și un document ce arată planurile pe 2012/2013

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.189 ori
<b>NVIDIA și un document ce arată planurile pe 2012/2013</b>NVIDIA a făcut pasul spre universul mobil și planurile sunt uriașe. Cu Tegra 2 au atins o cifră de afaceri de 2 miliarde dolari în ultimul an și planurile lor sunt ca în 2015 să ajungă la 20 de miliarde. După Tegra 2 cu dual-core la 1 GHz va...

NVIDIA a făcut pasul spre universul mobil și planurile sunt uriașe. Cu Tegra 2 au atins o cifră de afaceri de 2 miliarde dolari în ultimul an și planurile lor sunt ca în 2015 să ajungă la 20 de miliarde. După Tegra 2 cu dual-core la 1 GHz va sosi Kal-El cu quad-core.

Potrivit unui site german vom avea Kal-El+ la mijlocul lui 2012. După aceea vor fi două linii distincte. Wayne va fi targetat pentru tablete și supersmartphone-uri, iar Grey pentru smartphone-urile de buget - o piață în creștere accelerată.

Observați ce înseamnă o orientare la timp pe mobile. NVIDIA are planuri mărețe și se bazează pe rezultatele obținute cu Tegra 2 - platformă aleasă de majoritatea tabletelor cu Android HoneyComb, iar Intel, un gigant în sine, se dovedește a avea picioare de lut și mă uit la faptul că încă procesoarele lor nu animă o tabletă de succes, sistemul de operare MeeGo conform zvonurilor va fi în curând abandonat și nu au o direcție clară pe zona de tablete și smartphone-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×