Urmașul lui Evolio Neura 3G - Malata pregătește o tabletă Android 3.2 cu camere duale

2.099 ori
<b>Urmașul lui Evolio Neura 3G - Malata pregătește o tabletă Android 3.2 cu camere duale</b>Sunteți probabil la curent cu tableta Evolio Neura 3G, un model chinezesc Malata Zpad rebranduit în România și al cărui review l-ați putut vedea aici. Ei bine se pare că tableta va avea un succesor cu funcții upgradate, dar nu putem garanta că...

Sunteți probabil la curent cu tableta Evolio Neura 3G, un model chinezesc Malata Zpad rebranduit în România și al cărui review l-ați putut vedea aici. Ei bine se pare că tableta va avea un succesor cu funcții upgradate, dar nu putem garanta că acesta va ajunge și în România, cu branding nou sau nu.

Malata Zpad T9 (noul Zpad) rulează Android 3.2 și nu Gingerbread ca Evolio Neura 3G, iar în plus vine cu o cameră principală de 5 megapixeli și o cameră frontală de 2 megapixeli pentru videoconvorbiri. Restul dotărilor sunt destul de asemănătoare cu ale lui Neura, inclusiv procesorul Tegra 2 de 1GHz, display-ul de 10 inchi, 1 GB RAM și 16 sau 32 GB memorie internă.

Avem la dispoziție și Bluetooth, WiFi, GPS și o baterie de 3650 mAh. Să sperăm că s-a lucrat și la problemele cu lagul ale acestui device și că tableta nu va porni din senin cu ecranul activat în timpul încărcării. în ce privește conectivitatea, utilizatorii au la dispoziție WCDMA 3G,un port USB full și unul mini USB. Mai interesant e faptul că Malata pregătește și un ultrabook dual touch cu ecran de 7 inchi... Pe când și în România?

Malata Zpad T9

Malata Zpad T9

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×