Primul telefon Windows 7 produs de LG, scapat pe web

1.438 ori
<b>Primul telefon Windows 7 produs de LG, scapat pe web</b>Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este un foarte atractiv smartphone LG, care ruleaza Windows Phone 7 si a fost scapat pe web recent. Imaginea provine de la un angajat Microsoft din Franta, iar detalii despre terminal aflati in randurile urmatoare:...

Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este un foarte atractiv smartphone LG, care ruleaza Windows Phone 7 si a fost scapat pe web recent. Imaginea provine de la un angajat Microsoft din Franta, iar detalii despre terminal aflati in randurile urmatoare:

Se pare ca acest smartphone vine cu un display touch de 3.8 inchi (sau chiar mai mare, cel mai probabil un AMOLED), iar sursa scaparii afirma ca terminalul este mai gros decat iPhone sau Nexus One. Dotarile sale includ o camera de 5 megapixeli, o tastatura QWERTY si obisnuitele taste "Back", "Home" si "Search".

Intrabrea noastra e simpla: ce anume demonstreaza ca acesta este un telefon Windows Phone 7? Pe cand mai multe imagini cu interfata faimosului OS pe acest model LG?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×