Nvidia Tegra este cu adevarat un procesor impresionant

1.390 ori
<b>Nvidia Tegra este cu adevarat un procesor impresionant</b>Am mai scris despre Nvidia Tegra pana acum, dar iata ca procesorul reuseste sa ne uimeasca de fiecare data, in acest caz el fiind testat de catre cei de la Laptop Magazine, care inregistreaza performanta intr-un clip video de calitate. Acest demo hands-on...

Am mai scris despre Nvidia Tegra pana acum, dar iata ca procesorul reuseste sa ne uimeasca de fiecare data, in acest caz el fiind testat de catre cei de la Laptop Magazine, care inregistreaza performanta intr-un clip video de calitate.

Acest demo hands-on prezinta procesorul in actiune pe un prototip de terminal mobil, a carui interfata profita din plin de puterea acestui chipset grafic. Prototipul a fost prezentat cu o luna in urma si ofera suport pentru playback video 720p via HDMI si pentru afisarea paginilor web, a clipurilor video si a imaginilor cu ajutorul unei interfate dinamice 3D.

Terminalul destinat testelor foloseste un procesor ARM11 de 600 MHz, si un GPU GeForce, in vreme ce platforma sa software este bazata pe Windows CE. Browserul este o versiune modificata de Opera Mobile 9.5, semn ca parteneriatul dintre Nvidia si Opera este activ. Nu cunoastem inca hardware-ul exact pe care-l va folosi acest procesor de la Nvidia, dar este foarte posibil ca el sa apara exclusiv pe terminale Windows Mobile, cu predilectie pe HTC-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×