O clonă de iPhone 4 care arată bine, rulează Android - GooApple? (Video)

2.608 ori
<b>O clonă de iPhone 4 care arată bine, rulează Android - GooApple? (Video)</b>Un lucru se remarcă din start la această clonă de iPhone 4: inscripția de pe spatele său: GooApple, un hibrid dintre numele companiei din Cupertino și al gigantului motoarelor de căutare. Cine a zis că o clonă de iPhone este neapărat un terminal...

Un lucru se remarcă din start la această clonă de iPhone 4: inscripția de pe spatele său: GooApple, un hibrid dintre numele companiei din Cupertino și al gigantului motoarelor de căutare. Cine a zis că o clonă de iPhone este neapărat un terminal defectuos?

După cum arată și clipul de mai jos, terminalul se comportă destul de bine și imită ca design pe iPhone 4 mai ales la capitolul dimensiuni. Avantajul acestui atribut este că putem folosi accesoriile lui iPhone 4 pe acest handset, dacă dorim. Telefonul rulează Android 2.2 Froyo, din păcate, dar suntem siguri că putem implementa un ROM customizat care să includă Gingerbread.

Ecranul are o diagonală de 3.5 inchi și suntem destul de siguri că nu e vorba de un Retina Display, acesta fiind puțin cam greu de copiat. Camera de 5 megapixeli suportă autofocus, iar în ce privește camera frontală nu avem informații, nici măcar cu privire la existența sa. în interiorul terminalului se afla o versiune de procesor Qualcomm, deci performanțele vor fi de top. Restul dotărilor clonei includ WiFi, GPS și radio, iar dacă deja va surâde acest model, aflați că nu avem încă un preț sau o dată de lansare pentru el.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×