O discuție cu un reprezentant ASUS confirmă specificațiile lui Nexus 7 2

1.284 ori
<b>O discuție cu un reprezentant ASUS confirmă specificațiile lui Nexus 7 2</b>Cine ar fi crezut că o discuție cu un reprezentant ASUS ar fi putut da naștere unei scurgeri de informații? Capturile de ecran ale unei discuții a unui client cu un reprezentant ASUS au ajuns pe web și par a confirma specificațiile și data de...

Cine ar fi crezut că o discuție cu un reprezentant ASUS ar fi putut da naștere unei scurgeri de informații? Capturile de ecran ale unei discuții a unui client cu un reprezentant ASUS au ajuns pe web și par a confirma specificațiile și data de lansare a noii tablete Nexus 7!

Imaginile au fost postate pe Google+ de către un avocat, iar clientul care a vorbit cu angajatul ASUS a ținut să discute despre modelul "ASUS K009". Acesta este numele de cod alocat la FCC noii tablete, se pare, iar reprezentantul nu a fost deloc zgârcit cu detaliile, după cum vedeți mai jos. Evident, privim acest zvon cu precauție, deoarece nu avem o confirmare 100% că persoană de la celălalt capăt al convorbirii chiar lucrează la ASUS.

O discuție cu un reprezentant ASUS confirma specificațiile lui Nexus 7 2

Se pare că nouă tableta va sosi pe piața până la finalul acestei luni și va veni cu un display LED cu rezoluție 1920 x 1200 pixeli. La interior se va afla un procesor quad core Snadpragon 600, însoțit de 2 GB RAM, 32 GB memorie internă, iar în spate se afla o cameră de 5 MP. Terminalul rulează Android 4.3, dispune de o baterie de 4000 mAh și o cameră frontală de 1.2 MP.

Specificatii Nexus 7 2

Avem și suport GSM și LTE, plus NFC și Bluetooth 4.0. Cum vă suna acest nou venit? Să fie scăparea reală?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×