O discuție cu un reprezentant ASUS confirmă specificațiile lui Nexus 7 2

1.299 ori
<b>O discuție cu un reprezentant ASUS confirmă specificațiile lui Nexus 7 2</b>Cine ar fi crezut că o discuție cu un reprezentant ASUS ar fi putut da naștere unei scurgeri de informații? Capturile de ecran ale unei discuții a unui client cu un reprezentant ASUS au ajuns pe web și par a confirma specificațiile și data de...

Cine ar fi crezut că o discuție cu un reprezentant ASUS ar fi putut da naștere unei scurgeri de informații? Capturile de ecran ale unei discuții a unui client cu un reprezentant ASUS au ajuns pe web și par a confirma specificațiile și data de lansare a noii tablete Nexus 7!

Imaginile au fost postate pe Google+ de către un avocat, iar clientul care a vorbit cu angajatul ASUS a ținut să discute despre modelul "ASUS K009". Acesta este numele de cod alocat la FCC noii tablete, se pare, iar reprezentantul nu a fost deloc zgârcit cu detaliile, după cum vedeți mai jos. Evident, privim acest zvon cu precauție, deoarece nu avem o confirmare 100% că persoană de la celălalt capăt al convorbirii chiar lucrează la ASUS.

O discuție cu un reprezentant ASUS confirma specificațiile lui Nexus 7 2

Se pare că nouă tableta va sosi pe piața până la finalul acestei luni și va veni cu un display LED cu rezoluție 1920 x 1200 pixeli. La interior se va afla un procesor quad core Snadpragon 600, însoțit de 2 GB RAM, 32 GB memorie internă, iar în spate se afla o cameră de 5 MP. Terminalul rulează Android 4.3, dispune de o baterie de 4000 mAh și o cameră frontală de 1.2 MP.

Specificatii Nexus 7 2

Avem și suport GSM și LTE, plus NFC și Bluetooth 4.0. Cum vă suna acest nou venit? Să fie scăparea reală?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×