Vânzările lui Galaxy S4 dezamăgesc analiștii; Samsung pierde capital de piață echivalent cu valoarea companiei Sony!

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.693 ori
<b>Vânzările lui Galaxy S4 dezamăgesc analiștii; Samsung pierde capital de piață echivalent cu valoarea companiei Sony!</b>Nu o spunem noi, o spun analiștii: vânzările lui Samsung Galaxy S4 dezamăgesc, iar Samsung a pierdut la fel de mult capital de piață cât valorează Sony acum. Galaxy S4 este celebrul flagship cu ecran de 5 inch pe care îl avem chiar acum în teste...

Nu o spunem noi, o spun analiștii: vânzările lui Samsung Galaxy S4 dezamăgesc, iar Samsung a pierdut la fel de mult capital de piață cât valorează Sony acum. Galaxy S4 este celebrul flagship cu ecran de 5 inch pe care îl avem chiar acum în teste la Mobilissimo.ro și acesta e cel mai reprezentativ telefon Samsung al acestui an.

Samsung Electronics a pierdut 25.3 miliarde de dolari în capital de piață doar luna trecută, pierderile depășind valoarea de piață a companiei Sony (21 miliarde de dolari). Vânzările lui Galaxy S4 pot părea mari pentru omul de rând, dar pentru investitori ele au fost sub așteptări. Handsetul a fost pus în vânzare pe 26 aprilie și a atins 10 milioane de unități în doar o lună, dar se pare că nu a fost de ajuns.

De pe 26 aprilie și până acum, Samsung a înregistrat un picaj al valorii companiei cu 10.8%, iar JPMorgan Chase & Co și Morgan Stanley și-au scăzut estimările de profit pentru compania asiatică. 15 analiști au tăiat deja și din predicțiile cu privire la veniturile nete pe trimestrul 2. Oh Sang Woo, analist al Leading Investment & Securities din Seoul afirmă că un consumator de rând nu va cumpăra S4, deoarece nu vede schimbări mari față de predecesorul său... Sunteți de acord?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×