Vânzările lui Galaxy S4 dezamăgesc analiștii; Samsung pierde capital de piață echivalent cu valoarea companiei Sony!

1.763 ori
<b>Vânzările lui Galaxy S4 dezamăgesc analiștii; Samsung pierde capital de piață echivalent cu valoarea companiei Sony!</b>Nu o spunem noi, o spun analiștii: vânzările lui Samsung Galaxy S4 dezamăgesc, iar Samsung a pierdut la fel de mult capital de piață cât valorează Sony acum. Galaxy S4 este celebrul flagship cu ecran de 5 inch pe care îl avem chiar acum în teste...

Nu o spunem noi, o spun analiștii: vânzările lui Samsung Galaxy S4 dezamăgesc, iar Samsung a pierdut la fel de mult capital de piață cât valorează Sony acum. Galaxy S4 este celebrul flagship cu ecran de 5 inch pe care îl avem chiar acum în teste la Mobilissimo.ro și acesta e cel mai reprezentativ telefon Samsung al acestui an.

Samsung Electronics a pierdut 25.3 miliarde de dolari în capital de piață doar luna trecută, pierderile depășind valoarea de piață a companiei Sony (21 miliarde de dolari). Vânzările lui Galaxy S4 pot părea mari pentru omul de rând, dar pentru investitori ele au fost sub așteptări. Handsetul a fost pus în vânzare pe 26 aprilie și a atins 10 milioane de unități în doar o lună, dar se pare că nu a fost de ajuns.

De pe 26 aprilie și până acum, Samsung a înregistrat un picaj al valorii companiei cu 10.8%, iar JPMorgan Chase & Co și Morgan Stanley și-au scăzut estimările de profit pentru compania asiatică. 15 analiști au tăiat deja și din predicțiile cu privire la veniturile nete pe trimestrul 2. Oh Sang Woo, analist al Leading Investment & Securities din Seoul afirmă că un consumator de rând nu va cumpăra S4, deoarece nu vede schimbări mari față de predecesorul său... Sunteți de acord?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×