UE reduce tarifele de roaming În Europa de azi, traficul de date e cu 36% mai ieftin

1.002 ori
<b>UE reduce tarifele de roaming În Europa de azi, traficul de date e cu 36% mai ieftin</b>După cum vă informam în acest articol, începând de astăzi, 1 iulie se vor reduce tarifele de roaming aplicate în UE. Comisarul european Neelie Kroes a lucrat intens la acest proiect, care are ca scop reducerea tarifelor la apelare cu cel puțin...

După cum vă informam în acest articol, începând de astăzi, 1 iulie se vor reduce tarifele de roaming aplicate în UE. Comisarul european Neelie Kroes a lucrat intens la acest proiect, care are ca scop reducerea tarifelor la apelare cu cel puțin 17%.

Primirea de apeluri va fi taxata acum cu 12% mai puțin începând de astăzi, iar SMS-urile vor costa cu 11% mai putin. Se pare și că traficul de date va fi cu 36% mai ieftin, probabil cea mai importantă modificare la capitolul preț. Astfel, un MB de trafic va costa 0.45 euro în UE, cu 91% mai ieftin decât în 2007. Comisia Europeană nu se oprește aici, ci promite reduceri și mai mari ale tarifelor, pe măsură ce se tinde spre o armonizare a prețurilor între cele aplicate în fiecare dintre țările UE și tarifele întregii Uniuni.

Tarifele pentru traficul de date vor ajunge la 20 de cenți pe MB la anul în iuna iulie, în vreme ce convorbirile și SMS-uri vor mai primi la rândul lor o serie de reduceri. în sfârșit poate începe un concediu mai liniștit pentru cei care doreau să călătorească în UE... Aveți pățanii cu tarife extra în afara granițelor României? Secțiunea comentarii va sta la dispoziție!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×