O femeie nervoasa din China a incendiat 400 de telefoane mobile

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 861 ori
<b>O femeie nervoasa din China a incendiat 400 de telefoane mobile</b>In cazul in care vi se pare ca acel concurs anual de "aruncat cu telefonul mobil" din Finlanda este stupid, veti afla ca exista si metode mai ciudate de a irosi telefoane mobile. Printre acestea se numara si initiativa piromana a unei femei de 37 de ani...

In cazul in care vi se pare ca acel concurs anual de "aruncat cu telefonul mobil" din Finlanda este stupid, veti afla ca exista si metode mai ciudate de a irosi telefoane mobile. Printre acestea se numara si initiativa piromana a unei femei de 37 de ani din China, care a dat foc la nu mai putin de 400 de terminale mobile.

Femeia care a incendiat telefoanele era nemultumita de faptul ca sotul sau se despartise de ea si doamna Wang a decis sa arda intregul stoc de terminale al magazinului pe care il detineau cei doi soti. Colectia de telefoane valora in jur de 42.000 de dolari iar arderea acestora s-a petrecut in casei doamnei Wang. La un calcul rapid aflam cu stupoare ca fiecare dintre terminale costa in jur de 100 de dolari, pret de obicei mare pentru China.

Evident ca printre handseturile arse se aflau atat low-end-uri cat si high-end-uri, deci balanta ar trebui sa fie destul de echilibrata. In 2007 aveam de-a face cu telefoane care raneau utilizatorii lor, in special din cauza bateriilor care explodeaza. Ei bine, in 2008 se pare ca oamenii "ranesc" telefoanele mobile, dandu-le foc sau pur si simplu aruncandu-le pe gheata dupa obiceiul finlandez mentionat anterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×