Sun pregateste Java pentru iPhone

1.270 ori
<b>Sun pregateste Java pentru iPhone</b>Reprezentantii Sun au anuntat ca vor dezvolta Java Virtual Machine intr-o versiune speciala pentru iPhone, prin intermediul proaspat-lansatului SDK. Aceasta versiune specifica de Java va fi bazata pe Java Micro Edition si va pune la dispozitia...

Reprezentantii Sun au anuntat ca vor dezvolta Java Virtual Machine intr-o versiune speciala pentru iPhone, prin intermediul proaspat-lansatului SDK.

Aceasta versiune specifica de Java va fi bazata pe Java Micro Edition si va pune la dispozitia terminalului Apple o gama variata de aplicatii Java. Anuntul celor de la Sun vine dupa analiza SDK-ului, care s-a desfasurat la sediul companiei, de joi (data lansarii sale) si pana azi. Sun se asteapta ca versiunea de Java mentionata anterior sa fie gata "candva dupa luna iunie", deci mai avem de asteptat pana la primul demo.

Sun a pregatit si o mostra de jocuri si aplicatii care vor functiona incepand cu vara acestui an pe iPhone. Printre ele se numara EA Sims Bowling, Scrabble, Harry Potter and the Order of the Phoenix, readerul de eBook-uri Libris si multe multe altele. Sun isi va trece numele pe lunga lista de developeri care deja si-au declarat participarea la dezvoltarea SDK-ului. Printre aceste companii se numara Gameloft, Omnigroup, Freeverse, SixApart, reQall, EA si Epocrates.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×