Samsung Galaxy S9+ se dezvăluie în randări, arată exact cum ne imaginam

2.712 ori
<b>Samsung Galaxy S9+ se dezvăluie în randări, arată exact cum ne imaginam</b>Noi și noi randări sosesc pentru Samsung Galaxy S9+ online și imaginea de astăzi este de departe cea mai credibilă. Vedem mici schimbări estetice pe ici pe colo, precum camera duală din spate și repoziționarea scanner-ului de amprente

După câteva scăpări ale lui Samsung Galaxy S9 cel standard, azi luăm contact cu Samsung Galaxy S9+, nu că ar arăta prea diferit cele două la drept vorbind. Până acum Benjamin Geskin era în prim plan, cu randări pentru S9, iar acum vedem o randare de la "Stealthcat".

Samsung Galaxy S9+

Imaginea provine de pe un forum din Coreea de Sud, ceea ce îi creşte instant autenticitatea. Samsung nu pare să fi schimbat mare lucru faţă de S8, păstrând ecranul Infinity Display cu muchii înguste şi mutând scannerul de amprente sub camera duală din spate. Spatele e acoperită cu sticlă curbată pe laturi, iar zona frontală tot cu sticlă de acelaşi gen.

Ce s-a schimbat totuşi e zona ocupată de ecran în comparaţie cu restul faţadei. Practic s-a tăiat din muchii, mai ales sus şi jos. Jos se vede asta mai clar, în vreme ce sus a rămas destul spaţiu cât să fie integrate camera pentru selfie, difuzorul pentru convorbiri şi senzorii. Zvonurile afirmă şi că Galaxy S9 îşi va păstra jack-ul audio, deşi existau temeri în această privinţă.

Nu vrem să insistăm prea mult pe specs, dar o diagonală de 5.8 inch pare plauzibilă pentru S9 şi de 6.2 inch pentru S9+, în tandem cu 6 GB RAM şi CPU Snapdragon 845.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×