O noua cartela Vodafone Romania: acces la Internet cu credit de 0.75 euro

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.589 ori
<b>O noua cartela Vodafone Romania: acces la Internet cu credit de 0.75 euro</b>Vodafone Romania a anuntat ieri lansarea unei noi cartele, care permite utilizarea Internetului de pe telefonul mobil la tarife rezonabile. Prin intermediul optiunii Vodafone Internet pe mobile 24h, utilizatorii de cartele Vodafone pot naviga gratuit...

Vodafone Romania a anuntat ieri lansarea unei noi cartele, care permite utilizarea Internetului de pe telefonul mobil la tarife rezonabile.

Prin intermediul optiunii Vodafone Internet pe mobile 24h, utilizatorii de cartele Vodafone pot naviga gratuit nelimitat prin intermediul serviciului live! (doar pentru 24 de ore). Astfel acestia pot face un trafic de 75MB in afara portalului, folosind un credit de 0.75 euro in 24 de ore de a acvtivarea optiunii. Daca veti depasi cei 75MB, veti fi taxati cu 0.40 euro/MB, ne informeaza Dailybusiness.ro.

Ce inseamna 75 de MB? Testele celor de la Vodafone au aratat ca, pentru a ne incadra in aceasta oferta de trafic, putem viziona 500 de pagini web normale si trimite 200 mailuri fara atasamente. Acestea vor genera un trafic de aproximativ 70MB. Daca sunteti utilizator al Cartelei Vodafone puteti activa noua oferta sunand (gratuit) la *147#. Vodafone live! include acum si un cititor RSS care permite utilizatorilor sa citeasca cele mai noi stiri, fara plati pentru trafic.

In curand va veti putea configura alerte SMS, ce va vor permite sa aflati ultimele stiri, sau sa descarcati podcasturi prin intermediul Vodafone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×