Hai sa dam mana cu mana, sau cum se maresc aliantele gen LiMo Foundation

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.248 ori
<b>Hai sa dam mana cu mana, sau cum se maresc aliantele gen LiMo Foundation</b>Dupa ce va prezentam ieri inceputul formarii Fundatiei Symbian, care-i va avea pe cei de la Nokia in prim-plan, iata ca rivalii de la LiMo Foundation isi vor uni fortele cu un alt grup important, Linux Phone Standards (LiPS). Incepand din luna iulie LiPS...

Dupa ce va prezentam ieri inceputul formarii Fundatiei Symbian, care-i va avea pe cei de la Nokia in prim-plan, iata ca rivalii de la LiMo Foundation isi vor uni fortele cu un alt grup important, Linux Phone Standards (LiPS).

Incepand din luna iulie LiPS va fi inclus in LiMo, dand fundatiei mai multe resurse pentru a se "bate" cu Android si in curand si cu alianta Symbian. In vreme ce potentialul lui Android a fost demonstrat de nenumarate ori, iar cu Symbian suntem familiari, ramane de vazut cu ce ne mai poate surprinde un telefon bazat pe Linux produs de aceasta alianta sau un nou OS, rival al lui Android.

Va reamintim ca din LiMo fac parte companii ca NTT DoCoMo, Motorola, TrollTech sau Huawei, nume care ar trebui sa va sune cunoscut daca folositi serviciul RDS & RCS DigiMobil. Si Vodafone face parte din Fundatia LiMo, iar interesant este faptul ca multe companii din aceasta alianta au un loc important si in cea Symbian. Vor exista oare 3 aliante plus un Apple exclus si rival?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×