iPhone 6s va sosi cu noul chip Apple A9 pe 14nm, procesor ce va oferi cu până la 20% mai multă performanță

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.283 ori
<b>iPhone 6s va sosi cu noul chip Apple A9 pe 14nm, procesor ce va oferi cu până la 20% mai multă performanță</b>Zvonurile și scăpările de imagini cu viitoare generație iPhone, ajung &icirc;n număr din ce &icirc;n ce mai mare pe web, &icirc;n special din China. Astăzi primim informații privind procesorul ce se va afla la interiorul lui iPhone 6s, și anume...

Zvonurile și scăpările de imagini cu viitoare generație iPhone, ajung în număr din ce în ce mai mare pe web, în special din China. Astăzi primim informații privind procesorul ce se va afla la interiorul lui iPhone 6s, și anume despre Apple A9, chip produs de către sud-coreenii de la Samsung și TMSC.

Aceste detalii ne sunt de o serie de schițe ajunse pe web, imagini ce sunt imposibil de înțeles de către noi. Totuși, ni se oferă informații potrivit cărora, noul chip Apple A9 va oferi o performanță cu 20% mai mare comparativ cu chip-ul actual regăsit pe iPhone 6, dar și până la 35% reducere a consumului de energie.

iPhone 6s va sosi cu noul chip Apple A9 pe 14nm, procesor ce va oferi cu până la 20% mai multă performanță

În același timp aflăm că spațiul ocupat de acest modul va fi cu 16% mai mic. Potrivit schițelor de mai sus, se pare că iPhone 6s va sosi în continuare în variante cu 16, 64 și 128 GB spațiu intern de stocare. Poate că renunțarea la modelul de 16 GB și implementarea unui modul de 32 GB în locul acestuia, ar fi fost o mutare inteligentă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×