Alcatel One Touch Pop 7, o nouă tableta colorată cu Android

1.637 ori
<b>Alcatel One Touch Pop 7, o nouă tableta colorată cu Android</b>Se pare că Alcatel e gata să se facă remarcată pe piața de tablete, prin intermediul modelului One Touch Pop 7, pe care îl puteți admira mai jos. Acesta este un device colorat cu Android, iar pentru cei care se întreabă Alcatel se afla acum sub...

Se pare că Alcatel e gata să se facă remarcată pe piața de tablete, prin intermediul modelului One Touch Pop 7, pe care îl puteți admira mai jos. Acesta este un device colorat cu Android, iar pentru cei care se întreabă Alcatel se afla acum sub aripa asiaticilor de la TCL, regăsindu-și astfel direcția.

Deocamdată avem parte doar de această scăpare, o imagine postată pe Google+ de @evleaks. Alcatel One Touch Pop 7 va sosi în culori că galben, roz, albastru și roșu și din păcate nu avem și specificații pentru device. Dacă ne permiteți să speculăm, ei bine putem presupune că terminalul va sosi cu o rezoluție de 1280 x 800, procesor quad core MediaTek, 1 GB RAM și Android 4.2.2.

Vom avea și Bluetooth și WiFi la bord, 8 sau 16 GB memorie internă, slot microSD eventual și poate și camera în zona din spate, deși nu pare genul acela de tableta. Carcasa va fi cel mai probabil din plastic, iar grosimea va fi undeva pe la 9 sau 10 mm. Ați cumpăra o astfel de tableta Alcatel la un preț de... să zicem 200 de euro?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×