O nouă imagine randată cu Oppo N3 scoate la iveală un design diferit față de cel ajuns anterior pe web

Autor:  | Publicat în:  Oppo 989 ori
<b>O nouă imagine randată cu Oppo N3 scoate la iveală un design diferit față de cel ajuns anterior pe web</b>După cum am aflat acum câteva zile, cei de la Oppo plănuiesc lansarea în luna octombrie a unui urmaș pentru Oppo N1, celebrul terminal care aducea o cameră foto rotativă și un display uriaș de 5.9 inch, unitate ce l-a transformat într-un phablet...

După cum am aflat acum câteva zile, cei de la Oppo plănuiesc lansarea în luna octombrie a unui urmaș pentru Oppo N1, celebrul terminal care aducea o cameră foto rotativă și un display uriaș de 5.9 inch, unitate ce l-a transformat într-un phablet veritabil. De asemenea, tot acum câteva zile, o serie de prime imagini randate cu terminalul în cauză ajungeau pe web.

Astăzi primim o nouă fotografie cu Oppo N3, imagine care ne prezintă acum un design cu totul și cu totul diferit față de cel anterior. Astfel, în schimbul acelui cilindru în care era integrat senzorul rotativ, acum observăm cum această componentă adoptă un look similar cu cel întâlnit pe Oppo N1.

Oppo N3​

Cu toate acestea, nu putem ști cu siguranța care dintre cele două imagini ajunse pe web dezvăluie adevărul cu privire la modul în care va arăta Oppo N3, acest lucru fiind așteptat să iasă la iveală pe data de 15 octombrie, zi în care compania chineză are programat un eveniment în Singapore.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×