O nouă scăpare din Windows Phone 8.1: iconurile lui Cortana, rival pentru Siri

1.100 ori
<b>O nouă scăpare din Windows Phone 8.1: iconurile lui Cortana, rival pentru Siri</b>Ne apropiem cu pași rapizi de BUILD 2014, marea conferința Microsoft din aprilie, în care vom vedea Windows Phone 8.1 lansat și poate și o privire către viitor și Windows 9. Până atunci asistăm azi la o nouă scăpare legată de WP 8.1. &nbsp;...

Ne apropiem cu pași rapizi de BUILD 2014, marea conferința Microsoft din aprilie, în care vom vedea Windows Phone 8.1 lansat și poate și o privire către viitor și Windows 9. Până atunci asistăm azi la o nouă scăpare legată de WP 8.1.

Ceea ce vedeți în imaginile din acest articol reprezintă setul de iconuri asociat lui Cortana, asistentul virtual gen Siri care va sosi în noul Windows Phone. Astfel, constatăm că prin intermediul lui Cortana vom putea seta un reminder, alarma sau întâlnire sau modifica setările, toate prin comandă vocală.

O nouă scăpare din Windows Phone 8.1: iconurile lui Cortana, rival pentru Siri

Printre iconurile prezente aici se numără și Maps, Wallet, Action Center, Camera și funcții ale camerei. Sunt curios dacă aplicațiile și funcțiile camerelor de pe telefoanele Lumia vor deveni standard și pe alte modele de telefoane WP. Probabil cea mai mare îmbunătățire adusă de WP 8.1 va fi centrul de notificări/Action Center și noile modalități de interacțiune cu shortcuturile sale.

O nouă scăpare din Windows Phone 8.1: iconurile lui Cortana, rival pentru Siri

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×