iPhone 5, urmasul unui telefon cu probleme, deocamdata doar in faza de concept

4.983 ori
<b>iPhone 5, urmasul unui telefon cu probleme, deocamdata doar in faza de concept</b>Au inceput deja sa apara si primele designuri si concepte ale lui iPhone 5, desi nu a fost bine finisat inca iPhone 4, avand in vedere faimoasa sa problema cu antena si semnalul. Stim ca exista zvonuri ce afirma ca vom vedea o varianta upgradata de iPhone...

Au inceput deja sa apara si primele designuri si concepte ale lui iPhone 5, desi nu a fost bine finisat inca iPhone 4, avand in vedere faimoasa sa problema cu antena si semnalul. Stim ca exista zvonuri ce afirma ca vom vedea o varianta upgradata de iPhone 4 pe piata in aceasta toamna, dar suntem siguri ca va exista si un iPhone 5 in 2011 si el ar putea arata astfel:

Aparut in premiera pe site-ul german handyflash.de, terminalul este extrem de subtire, ducand si mai departe designul specific seriei iPhone. Telefonul concept scapa in primul rand de problemele cu antena specifice ultimului iPhone si inlocuieste butoanele laterale cu un mecanism touch. Spre exemplu, pentru a modifica volumul, va trebui pur si simplu sa treceti degetele peste zona din stanga lui iPhone 5.

Terminalul vine cu suport pentru conectivitate 4G (100 Mb/s download), iluminare ajustabila a ecranului, faimosul ecran Retina Display, o camera de 10.2 megapixeli si 32 sau 64 GB de memorie interna. O baterie imbunatatita se afla de asemenea printre dotari. Ce parere aveti? Este acest handset realizabil pana in 2011?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×