O nouă versiune Galaxy S4 apare În benchmark-uri; Snapdragon 800 În interior

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.815 ori
<b>O nouă versiune Galaxy S4 apare În benchmark-uri; Snapdragon 800 În interior</b>​Se pare că vom avea încă o versiune de&nbsp;Samsung Galaxy S4. După cele două modele internaționale (cu Snapdragon 600 și cu Exynos Octa), varianta cu LTE-A și Snapdragon 800 din Coreea și varianta rezistentă la apă, se pare că vom...

​Se pare că vom avea încă o versiune de Samsung Galaxy S4. După cele două modele internaționale (cu Snapdragon 600 și cu Exynos Octa), varianta cu LTE-A și Snapdragon 800 din Coreea și varianta rezistentă la apă, se pare că vom avea parte de încă o versiune a acestui smartphone. Dacă zvonurile se vor adeveri, Samsung va lansa un update al flagship-ului curent, cu un nume de cod I9506.

​

 
Noul model a apărut într-un benchmark pe internet, iar scorul său imens (peste 31000 de puncte în Antutu) se datorează celor 4 nuclee Krait ale lui Snapdragon 800, cu care acest device este echipat. CPU-ul este tactat la 2.3GHz iar scorul este unul chiar mai bun decât cele 30000 de puncte opținute de varianta cu LTE-A și același SoC. Nu se cunosc alte detalii și nici măcar autenticitatea informației.
 
Orice este posibil se pare cu seria Galaxy, care nu mai e omogenă deloc. Se pare că Samsung face aceeași greșeală pe care a făcut-o HTC cu One X, lansând One X+, o variantă îmbunătățită care a nemulțumit consumatorii care cumpăraseră varianta inițială. Dacă într-adevăr zvonurile sunt adevărate presimt o dezamăgire pentru fanii care deja au cumpărat versiunile actuale, între care oricum exista o diferență de performanță (varianta cu Exynos este puțin mai puternică decât cea cu Snapdragon 600). Ce spuneți de acest trend pe care îl urmează Samsung? Vi se pare un lucru bun sau credeți că vor pierde clienți?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×