O persoana returneaza un telefon la furnizor... fara sa iasa din masina

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.291 ori
<b>O persoana returneaza un telefon la furnizor... fara sa iasa din masina</b>Cand e vorba despre telefoane care conduc la incidente in trafic, sigur nu va ganditi la ceea ce urmeaza sa va relatam. Se pare ca un domn din Coreea - il vom numi simplu "Kim" deoarece nu am aflat numele lui real - s-a suparat putin mai tare cand noul...

Cand e vorba despre telefoane care conduc la incidente in trafic, sigur nu va ganditi la ceea ce urmeaza sa va relatam. Se pare ca un domn din Coreea - il vom numi simplu "Kim" deoarece nu am aflat numele lui real - s-a suparat putin mai tare cand noul sau telefon Samsung nu functiona dupa saisprezece apeluri si doua vizite la furnizorul SK Telecom.

Ce a pus capac la toate, a fost un angajat SKT care i-a sugerat sa inlocuiasca telefonul cu un alt model, pe motiv ca originalul nu mai era in stoc (ce tupeu pe el!). Ce a urmat este de neconceput. Domnul Kim, plin de furie, la volanul unui Mercedes de 1,5 tone pe care scria "Delicventii SK", in momentul cand au vazut cuvintele SKT, a vrut sa le ia la goana. Incercarea sa a esuat pentru simplul motiv cand SKT era scris deasupra intrarii unui magazin, care pe semne n-a fost proiectat in asa fel, incat sa se poata juca "hotul si gardieni" cu ditamai Mercedes-ul. Ca urmare prietenul nostru Kim, s-a trezit, spre surprinderea si groaza tuturor cei aflati in magazin, chiar in mijlocul acestuia.

O lectie pentru furnizori: faceti tot ceea ce puteti pentru a inlocui telefoanele defecte ale clientilor in maxim cincisprezece apeluri telefonice. Lectie pentru clienti: daca iei ca tina geamurile, in locul usilor rotitoare, s-ar putea sa ajungi in cladire fara sa-ti avariezi prea mult partea frontala.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×