O persoana returneaza un telefon la furnizor... fara sa iasa din masina

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.347 ori
<b>O persoana returneaza un telefon la furnizor... fara sa iasa din masina</b>Cand e vorba despre telefoane care conduc la incidente in trafic, sigur nu va ganditi la ceea ce urmeaza sa va relatam. Se pare ca un domn din Coreea - il vom numi simplu "Kim" deoarece nu am aflat numele lui real - s-a suparat putin mai tare cand noul...

Cand e vorba despre telefoane care conduc la incidente in trafic, sigur nu va ganditi la ceea ce urmeaza sa va relatam. Se pare ca un domn din Coreea - il vom numi simplu "Kim" deoarece nu am aflat numele lui real - s-a suparat putin mai tare cand noul sau telefon Samsung nu functiona dupa saisprezece apeluri si doua vizite la furnizorul SK Telecom.

Ce a pus capac la toate, a fost un angajat SKT care i-a sugerat sa inlocuiasca telefonul cu un alt model, pe motiv ca originalul nu mai era in stoc (ce tupeu pe el!). Ce a urmat este de neconceput. Domnul Kim, plin de furie, la volanul unui Mercedes de 1,5 tone pe care scria "Delicventii SK", in momentul cand au vazut cuvintele SKT, a vrut sa le ia la goana. Incercarea sa a esuat pentru simplul motiv cand SKT era scris deasupra intrarii unui magazin, care pe semne n-a fost proiectat in asa fel, incat sa se poata juca "hotul si gardieni" cu ditamai Mercedes-ul. Ca urmare prietenul nostru Kim, s-a trezit, spre surprinderea si groaza tuturor cei aflati in magazin, chiar in mijlocul acestuia.

O lectie pentru furnizori: faceti tot ceea ce puteti pentru a inlocui telefoanele defecte ale clientilor in maxim cincisprezece apeluri telefonice. Lectie pentru clienti: daca iei ca tina geamurile, in locul usilor rotitoare, s-ar putea sa ajungi in cladire fara sa-ti avariezi prea mult partea frontala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×