O presupusă captură de ecran dezvăluie prezența unui chip de 8 GB RAM pe OnePlus 5; telefonul s-ar lansa la sfârșitul lui iunie!

2.930 ori
<b>O presupusă captură de ecran dezvăluie prezența unui chip de 8 GB RAM pe OnePlus 5; telefonul s-ar lansa la sfârșitul lui iunie!</b>Cu doar câteva zile în urmă aflam prin intermediul unui leak câteva dintre dotările hardware pe care OnePlus 5 ar urma să le aducă la pachet, fiind menționat procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835, un chip de 6 GB memorie RAM și

Aflam în urmă cu doar câteva zile câteva dintre dotările lui OnePlus 5, fiind reconfirmată prezența procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 835 la interior și a unui chip de 6 GB memorie RAM. Tot atunci ni se dezvăluia că telefonul ar urma să aducă și o baterie de 3600 mAh, un scanner de amprente plasat frontal sub forma unui buton home și faptul că vom avea la dispoziție 128 GB spațiu de stocare flash.

OnePlus 5

De asemenea, se menționa că nu ar fi exclusă lansarea unui model cu 8 GB RAM ulterior pe piață - model care astăzi își face apariția într-o presupusă captură de ecran. Imaginea vine de pe platforma chineză de socializare numită Weibo și trebuie să fim precauți pentru că fix aceste materiale pot fi editate foarte ușor chiar și de către cei amatori.

OnePlus 5

Vedem aici indicați cei 8 GB memorie RAM alături de chip-ul de 128 GB de stocare flash. De asemenea, captura ne indică că acest smartphone rulează sistemul de operare Android 7.1.2 Nougat cu Hydrogen OS aplicat peste. Ultimele speculații vorbesc despre o lansare la sfârșitul lunii iunie pentru noul OnePlus5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×