Frontline Commando 2 review: probabil cel mai arătos shooter static de până acum! Joc prezentat pe HTC One M8 (Video)

1.381 ori
<b>Frontline Commando 2 review: probabil cel mai arătos shooter static de până acum! Joc prezentat pe HTC One M8 (Video)</b>Sunt sigur că știți că am avut în teste un HTC One M8, dar ceea ce nu știți e că am jucat și jocuri pe el. Printre ele se numără și Frontline Commando 2 de la Glu, care e disponibil gratuit și a fost testat pe flagshipul celor de la HTC....

Sunt sigur că știți că am avut în teste un HTC One M8, dar ceea ce nu știți e că am jucat și jocuri pe el. Printre ele se numără și Frontline Commando 2 de la Glu, care e disponibil gratuit și a fost testat pe flagshipul celor de la HTC.

Noul venit aduce foarte mult cu Robocop, un alt shooter static lansat de Glu pentru a promova filmul cu același nume. Frontline Commando 2 se remarcă printr-o grafică 3D foarte arătoasă și este un cover shooter cu numeroase upgrade-uri disponibile pentru arme, dar și pentru coechipierii voștri. Din păcate aceste upgrade-uri au timere și modul de profit freemium e destul de mult folosit în acest titlu.

Frontline Commando 2 review: probabil cel mai arătos shooter static de până acum (Video)

Veți lucra în echipa în misiuni și veți putea folosi un coechipier pentru a vă vindeca de exemplu și altul pentru a arunca cu grenade. Acesta este un cover shooter third person, care vă oferă 50 de misiuni și posibilitatea de a antrena soldații care vă însoțesc, pentru a le crește abilitățile. Veți avea parte și de boss battles la finalul fiecărei serii de misiuni, iar una din bătălii cu o dronă a fost destul de grea.

Frontline Commando 2 review

Fiecare misiune are anumite scopuri, de la o anumită durata de completare, la un număr ideal de headshoturi și toate vă aduc bani în plus. Cu acești bani upgradati sau cumpărați arme, dar totul costa foarte scump aici. Misiunile durează cam 2-3 minute și aveți și un mod PvP dacă vreți să vă războiți cu gameri reali. Din păcate aici intră în acțiune o bară de energie care vă oprește să dați mai mult de 3 lupte PvP.

Controlul acestui joc e foarte user friendly și e ușor de țintit aici, mai ușor decât în Robocop. îi acordăm lui Frontline Commando 2 nota 9.2 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS. Rețineți că acesta este un cover shooter, deci veti sta nemiscați după un cover și veți ieși după el doar pentru a trage sau a sări în alt cover.

HTC One M8, prețuri actualizate:

Frontline Commando 2 review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×