Nokia s-ar putea întoarce pe piața smartphone-urilor cu modelul Supreme; acesta va fi vândut sub branding Meizu

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.259 ori
<b>Nokia s-ar putea întoarce pe piața smartphone-urilor cu modelul Supreme; acesta va fi vândut sub branding Meizu</b>După ce &icirc;n luna ianuarie aflam c&acirc;teva detalii despre un parteneriat &icirc;ntre Nokia și chinezii de la Meizu, &icirc;nțelegere prin care cele două companii urmau să lanseze un smartphone la comun, iată că astăzi numele acestui posibil...

După ce în luna ianuarie aflam câteva detalii despre un parteneriat între Nokia și chinezii de la Meizu, înțelegere prin care cele două companii urmau să lanseze un smartphone la comun, iată că astăzi numele acestui posibil device este dezvăluit. Acest lucru sosește sub forma unui zvon din partea celor de la Ubuntu Team, un leaker chinez.

Nokia MX4 Supreme, sau mai bine zis Meizu MX4 Supreme va fi un smartphone la care ambele companii vor contribui. Astfel, în timp ce Meizu va alege design-ul și materialele carcasei, finlandezii se vor ocupa de alegerea pachetului hardware și de integrarea unui software personalizat, cel mai posibil Android Lollipop împreună cu Z Launcher.

Pe lângă denumirea Supreme prezentă în fotografia de mai sus, remarcăm și modelul Lumia 1030, smartphone pe care Microsoft nu are în plan să îl lanseze prea curând după cum aflam chiar ieri. Să ne așteptăm la un device Meizu cu senzor de 41 megapixeli și tehnologia Nokia la pachet?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×