Update-ul la Android 5.0 Lollipop pentru Sony Xperia C3 și T2 Ultra confirmat de Bluetooth SIG

804 ori
<b>Update-ul la Android 5.0 Lollipop pentru Sony Xperia C3 și T2 Ultra confirmat de Bluetooth SIG</b>Prin intermediul celor de la Bluetooth SIG (asociația de certificare bluetooth), aflăm astăzi vești destul de bune pentru utilizatorii de telefoane Sony. Mai precis, smartphone-urile vizate &icirc;n acest caz sunt Xperia C3 și phablet-ul T2 Ultra....

Prin intermediul celor de la Bluetooth SIG (asociația de certificare bluetooth), aflăm astăzi vești destul de bune pentru utilizatorii de telefoane Sony. Mai precis, smartphone-urile vizate în acest caz sunt Xperia C3 și phablet-ul T2 Ultra. Potrivit certificării afișate pe site-ul bluetooth.org, ambele terminale vor primi update-ul la Android 5.0.

Aceste smartphone-uri sosesc cu display-uri HD, procesoare quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, respectiv 1.4 GHz, cu GPU Adreno 305, 1 GB memorie RAM, conectivitate 4G LTE, 8 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD până la 32 GB.

Update-ul la Android 5.0 Lollipop pentru Sony Xperia C3 și T2 Ultra confirmat de Bluetooth SIG

În timp ce modelul T2 Ultra se face remarcat printr-un display de 6 inch și o cameră foto principală de 13 megapixeli, Sony Xperia C3 are parte de un senzor frontal de 5 megapixeli cu bliț LED, fiind astfel unealta perfectă pentru pasionații de fotografii selfie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×