O privire aruncata lui Eten X800

Autor:  | Publicat în:  Eten 2.188 ori
<b>O privire aruncata lui Eten X800</b>Eten X800 nu a fost inca lansat, dar va oferim o privire de ansamblu asupra specificatiilor sale tehnice. Iata noul smartphone, in toata splendoarea sa: Terminalul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 Professional, iar "inima" sa va fi un...

Eten X800 nu a fost inca lansat, dar va oferim o privire de ansamblu asupra specificatiilor sale tehnice. Iata noul smartphone, in toata splendoarea sa:

Terminalul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 Professional, iar "inima" sa va fi un procesor Samsung SC3 2442 de 500MHz. X800 suporta conectivitate 3G si doua camere, evident una pentru video convorbiri, iar cealalta pentru poze de inalta rezolutie. Display-ul pune la dispozitia utilizatorilor o rezolutie VGA de 640 x 480 pixeli, dar si un slot microSD pentru cei care doresc sa isi mareasca spatiul de stocare.

Cel mai noul smartphone produs de Eten va include si un sistem de navigare GPS, dar si conectivitate Wi-Fi, care incheie lista feature-urilor. Un terminal mobil atat de puternic este comparabil cu un Pocket PC si depaseste in mod clar statutul de telefon mobil. Practic veti dispune de majoritatea functiilor si aplicatiilor standard pentru un Pocket PC, disponibile intr-un ambalaj de mici dimensiuni si, speram noi, la un pret rezonabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×