O privire aruncata lui Eten X800

Autor:  | Publicat în:  Eten 2.204 ori
<b>O privire aruncata lui Eten X800</b>Eten X800 nu a fost inca lansat, dar va oferim o privire de ansamblu asupra specificatiilor sale tehnice. Iata noul smartphone, in toata splendoarea sa: Terminalul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 Professional, iar "inima" sa va fi un...

Eten X800 nu a fost inca lansat, dar va oferim o privire de ansamblu asupra specificatiilor sale tehnice. Iata noul smartphone, in toata splendoarea sa:

Terminalul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 Professional, iar "inima" sa va fi un procesor Samsung SC3 2442 de 500MHz. X800 suporta conectivitate 3G si doua camere, evident una pentru video convorbiri, iar cealalta pentru poze de inalta rezolutie. Display-ul pune la dispozitia utilizatorilor o rezolutie VGA de 640 x 480 pixeli, dar si un slot microSD pentru cei care doresc sa isi mareasca spatiul de stocare.

Cel mai noul smartphone produs de Eten va include si un sistem de navigare GPS, dar si conectivitate Wi-Fi, care incheie lista feature-urilor. Un terminal mobil atat de puternic este comparabil cu un Pocket PC si depaseste in mod clar statutul de telefon mobil. Practic veti dispune de majoritatea functiilor si aplicatiilor standard pentru un Pocket PC, disponibile intr-un ambalaj de mici dimensiuni si, speram noi, la un pret rezonabil.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×