Nokia E51 soseste in curand

Autor:  | Publicat în:  Nokia 8.079 ori
<b>Nokia E51 soseste in curand</b>Conform ultimelor zvonuri, ar trebui sa vedem in curand lansarea unui nou model Nokia din seria E. De data aceasta este vorba despre Nokia E51, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare: Telefonul va rula Symbian S60, editia a treia dotata cu Feature...

Conform ultimelor zvonuri, ar trebui sa vedem in curand lansarea unui nou model Nokia din seria E. De data aceasta este vorba despre Nokia E51, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Telefonul va rula Symbian S60, editia a treia dotata cu Feature Pack 1. Noul Nokia poate fi catalogat drept un smartphone destinat oamenilor de afaceri, incluzand conectivitate GSM, EDGE, WCDMA , HSDPA si Wi-Fi, dar si un display QVGA. De asemenea acest terminal mobil va include un keypad numeric standard, iar lista de feature-uri se termina aici deocamdata, dar va vom informa de indata ce aflam mai multe detalii despre specificatiile tehnice ale lui E51.

Nu se cunoaste inca o data certa de lansare a noului Nokia din Seria E, sau un pret oficial, dar se pare ca producatorul finlandez nu a uitat de clientii sai din clasa business. Initial am fost tentati sa credem ca Nokia s-a orientat catre publicul tanar, lansand terminale cu pronuntate functii media, axate pe divertisment si mai putin pe utilitate. Nu avem inca de-a face cu un Nokia dotat cu touchscreen, dar ne vom multumi si cu acest nou smartphone, care promite destul de mult.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×