O privire asupra lui 2011, un an plin pentru Mobilissimo: o echipă mai mare, premiere și recenzii numeroase și topuri de final de an!

Autor:  | Publicat în:  Mobilissimo 1.938 ori
<b>O privire asupra lui 2011, un an plin pentru Mobilissimo: o echipă mai mare, premiere și recenzii numeroase și topuri de final de an!</b>2011 a fost un an plin pentru Mobilissimo.ro, care a realizat peste 50 de recenzii video la cele mai noi tablete și telefoane ale momentului. Acum, în ultima zi a acestui an mă uit în urmă și văd 364 de zile de știri de top din domeniul telecom,...

2011 a fost un an plin pentru Mobilissimo.ro, care a realizat peste 50 de recenzii video la cele mai noi tablete și telefoane ale momentului. Acum, în ultima zi a acestui an mă uit în urmă și văd 364 de zile de știri de top din domeniul telecom, recenzii, unboxinguri și relatări de la conferințe, toate făcute cu voi, publicul în minte. Vă mulțumim și sperăm să rămâneți alături de noi și în 2012. Să vedem acum ce v-am oferit în acest an...

Am relatat în luna ianuarie a anului trecut noutățile de la CES 2011, care a dat startul inovației dual-core și a început să definească peisajul tehnologic al anului. în vreme ce la CES relatam preluând informații din conferințe live de pe web, la Mobile World Congress 2011 am participat live, prin persoana lui Zsolt Tamassy, care ne-a oferit materiale video proaspete și de calitate. Am prezentat în premieră în România Samsung Galaxy S II direct din Barcelona de la MWC, într-o experiență hands-on, iar acest telefon și-a continuat parcursul ascendent, ajungând handsetul anului în viziunea cititorilor noștri.

Tot la MWC am pus mâna pe numeroase tablete și smartphone-uri de la HTC, Motorola, Sony Ericsson și LG și vi le-am prezentat în experiențe de hands-on detaliate. Apoi, în aprilie ni s-a alăturat și un nou coleg, Emil Dragotă, care a contribuit la Mobilissimo.ro cu o serie de comparații între telefoane, liste de prețuri, oferte și recomandări de handseturi, diversificând aria de articole a site-ului nostru. Tot în aprilie am fost printre primii din lume care au făcut o recenzie lui LG Optimus Black, iar dacă veți face puțin research veți vedea că am luat-o chiar înaintea celor de la Engadget cu acest telefon single core.

A urmat apoi o vară plină de recenzii și de telefoane purtate la munte și la mare pentru galerii foto spectaculoase. Spre exemplu, Samsung Galaxy S II a avut o galerie foto realizată în Vamă Veche, în vreme ce HTC Sensation XL a făcut poze în Brașov, iar LG Optimus 3D a pozat Grădina Botanică din București în toată splendoarea ei. Am participat și la evenimente de lansare, cum ar fi cel al lui Nokia N9 din luna iunie, prin persoana lui Emil Dragota și Alex Stănescu, pentru că apoi telefonul să fie lansat și să ne ajungă în teste în toamna acestui an, cucerindu-ne aici la Mobilissimo.ro pe mai toți redactorii.

Punctul culminant al acestui an a avut loc în luna octombrie, când am reușit să facem rost în premieră mondială de imagini, video și capturi de ecran ale lui Samsung Galaxy Nexus, urmând apoi să fim citați de Engadget, CNET, Slashgear și alte site-uri tech din străinătate. Apoi am fost primii din România care i-am făcut o recenzie video lui Motorola Droid RAZR și ne-am jucat printre primii și cu o tabletă Amazon Kindle Fire, care și-a primit recenzia sa detaliată.

Am testat telefoane cu cameră 3D, telefoane dual-core, o tabletă quad-core, o tabletă cu cameră 3D, un telefon Facebook, cel mai subțire smartphone din Europa, cel mai puternic cameraphone de pe piață (la momentul lansării), cel mai nou iPhone și multe altele. Am inițiat pe Mobilissimo.ro și 2 rubrici care se pare că vă plac: știați Că (fapt divers din lumea telecom) și top 10 săptămânal. La anul vom relata în direct de la MWC 2012 și sperăm să fim la fel de eficienți ca și în 2011, dacă nu chiar și mai și. Anul acesta s-a încheiat cu o suită de topuri ale telefoanelor pe 2011, în care v-ați găsit preferații voștri, preferații noștri și voturile generale ale publicului, în încercarea de a găsi Telefonul Anului 2011. Samsung Galaxy S II a triumfat după o luptă cu Nokia N9 și Galaxy Nexus.

2012 se anunță un an al lui quad-core, al lui iPad 3 și al unui nou design de iPhone, după câte se aude... Vom fi mereu acolo cu premiere și recenzii detaliate.. Până atunci vă urez un An Nou Fericit și un 2012 prosper, fericit și cu multe smartphone-uri și tablete!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×