Peste 50 de recenzii Mobilissimo.ro - iată toate tabletele și telefoanele analizate În acest an!

3.623 ori
<b>Peste 50 de recenzii Mobilissimo.ro - iată toate tabletele și telefoanele analizate În acest an!</b>Mobilissimo.ro a avut un an mai ocupat ca oricând, oferindu-vă recenzii video și text pentru cele mai importante tablete și telefoane ale acestui an. Printre ele se număra super device-uri ca iPhone 4S, Samsung Galaxy S II, ASUS Transformer Prime,...

Mobilissimo.ro a avut un an mai ocupat ca oricând, oferindu-vă recenzii video și text pentru cele mai importante tablete și telefoane ale acestui an. Printre ele se număra super device-uri ca iPhone 4S, Samsung Galaxy S II, ASUS Transformer Prime, Galaxy Nexus și multe, multe altele. Pentru toate acestea trebuie să le mulțumim retaileror care ni le-au furnizat și aici pun accentul pe evoMAG.ro și recent și QuickMobile. Le mulțumim și operatorilor de telefonie care ne-au oferit device-uri în teste și firmelor de PR care ne-au furnizat terminalele foarte rapid, uneori chiar înainte de lansarea lor pe piață.

Nu pot spune că am avut o predilecție anume pentru un anumit tip de device-uri, deoarece am trecut în revistă atât modele noi Android, cât și Widnows Phone, iOS și handseturi cu Symbian, plus o tablet cu webOS. Am testat telefoane low end de la Allview, modele dual-core care de abia apăruseră și pe final de an și o tabletă quad core. LG Optimus Black este un telefon single core a avut parte chiar de unul dintre primele reviewuri din lume chiar aici la Mobilissimo.ro, iar cu iPad 2 și Galaxy S II ne jucam în aprilie, respectiv mai, deci destul de rapid în comparație cu lansarea lor internațională.

Peste 50 de recenzii Mobilissimo.ro - iată toate tabletele și telefoanele analizate În acest an!

Asta ca să nu mai vorbim de galeriile foto detaliate de la fiecare review și galeriile foto (3D, pe ploaie, pe vânt, pe soare, la mare, la munte, la concert) realizate cu fiecare telefon sau tableta. Am deplâns soarta lui HP TouchPad atunci când acesta a fost anulat, l-am lăudat pe Nokia N9 când în sfârșit a adus un suflu proaspăt în tabăra Nokia și am fost fascinat de HTC ChaCha și de cât de ușor este să socializezi de pe el. Xperia Play a fost o mică dezamăgire, în vreme ce Samsung Galaxy S II a fost fermecător și un companion de încredere, atunci când l-am luat cu mine la mare.

Recenzii Mobilissimo in 2011

iPhone 4S a stat la noi puțin dar și-a făcut treaba excelent și a rămas în memoria noastră drept un handset de calitate, care nu cunoaște ideea de lag și care face pozele fantastic de rapid, mai rapid decât orice rival. A fost un an bun, un an plin de terminale de top, de evoluția către dual core întâi și apoi quad-core și trebuie să felicităm aici producătorii de telefoane pentru capacitatea de inovație. Sper că v-au folosit recenziile noastre în selectarea viitorului telefon sau a viitoarei tablete și vă mulțumim că ați fost cu noi în 2011 și pentru interesul arătat față de articolele noastre. Ne vedem în 2012 cu subiecte și mai bogate și recenzii mai multe!

Listă recenzii mobilissimo 2011:

1.) Review LG E900 Optimus 7 (1768 views)
Review LG E900 Optimus 7Posesor și utilizator (înrăit) de iPhone 3GS, am avut ocazia să petrec câteva săptămâni interesante în compania lui LG Optimus 7. Acesta este primul telefon Windows Phone 7 lansat în țara noastră, disponibil prin...Prețuri:
  2.) Review HTC HD7 (1875 views)
  Review HTC HD7Dacă HTC Desire HD (recenzie aici) a putut fi considerat la momentul apariției sale un succesor pentru HTC HD2, ei bine HTC HD7 are și mai mult dreptul la acest titlu. La urma urmei vorbim despre telefonul care inițial avea nume de cod HTC HD3,...Prețuri:
  3.) Review Nokia C7 (3286 views)
  Review Nokia C7în vreme ce Nokia se pregătește de un anunț istoric, am trecut peste experiența utilizării telefonului N8 și am făcut trecerea la C7 pentru câteva zile, terminalul aflându-se pe masa noastră de teste. Acesta este un telefon...Prețuri:
   4.) Review Google Nexus S (4382 views)
   Review Google Nexus SSamsung Google Nexus S este mult mai mult decât încă un membru al familiei de telefoane Google sau o rudă a lui Samsung Galaxy S. Acest terminal este primul model cu Android 2.3 Gingerbread la bord și un smartphone care va cuceri orice...Prețuri:
    5.) Review Samsung I8700 Omnia 7 (2812 views)
    Review Samsung I8700 Omnia 7După ce am analizat atât LG Optimus 7, cât și HTC HD7, facem un hattrick de telefoane Windows Phone 7, realizând și recenzia video a lui Samsung Omnia 7. Avem de-a face cu un terminal complet, cu un design plăcut și funcții...Prețuri:
    6.) Review Nokia E7 (1983 views)
    Review Nokia E7După cum probabil știți deja, Nokia E7 debutează la această oră în România, fiind anunțat în cadrul unei conferințe de presă din București. Ei bine, iată că avem și recenzia acestui smartphone Symbian^3 gata la timp...Prețuri:
    7.) Review HTC Incredible S (3178 views)
    Review HTC Incredible SEste cunoscut faptul că nivelul de customizare al celor de la HTC prin interfața Sense este unic și greu de egalat, mai ales când vine vorba de terminale Android. și totuși am fost surprinși în cazul lui HTC Incredible S cât...Prețuri:
    8.) Review LG Optimus Black (7344 views)
    Review LG Optimus BlackLG Optimus Black este unul dintre cele mai subțiri telefoane de pe piață, cu o grosime de puțin peste 9 milimetri, acesta fiind doar unul dintre atuurile sale. Am avut ocazia să testăm acest handset în ultimele două săptămâni,...Prețuri:
     9.) Review Apple iPad 2 (2471 views)
     Review Apple iPad 2Prin amabilitatea celor de la evoMAG am reușit să fim printre primii care au testat un Apple iPad 2, cea mai celebră tabletă a anului 2011. Produsul a fost așteptat cu sufletul la gură și a vândut nu mai puțin de 1 milion de unități...Prețuri:
     10.) Review BlackBerry PlayBook (739 views)
     Review BlackBerry PlayBookîncepem prin a mulțumi lui Florentin Marius pentru prezentarea acestui terminal, pe care ni l-a prezentat detaliat în cadrul iMeetup București 2011 din weekendul trecut. Tableta a sosit de curând în oferta celor de la eMAG...Prețuri:
     11.) Review Allview Q1 GET (2433 views)
     Review Allview Q1 GETAllview Q1 GET este o premieră pentru producătorul românesc de telefoane care îl oferă, fiind primul telefon dual SIM 3G cu tastatura QWERTY din portofoliul său. După ce v-am prezentat acest model într-o experiență de...Prețuri:
     12.) Review HTC Desire S (2287 views)
     Review HTC Desire SAnunțat la Mobile World Congress 2011 și sosit în redacția noastră nu cu mult timp în urmă, HTC Desire S va fi apreciat atât de posesorii primului Desire, cât și de cei care nu au avut contact cu un smartphone HTC...Prețuri:
     13.) Review LG Optimus 2X (1795 views)
     Review LG Optimus 2XLG pare a se fi obișnuit cu recordurile, astfel că după ce am avut primul telefon din lume cu camera frontală de 2 megapixeli pe masa noastră de teste (LG Optimus Black), a venit momentul unei alte premiere. Este vorba despre LG Optimus 2X,...Prețuri:
     14.) Review Sony Ericsson XPERIA Play (1241 views)
     Review Sony Ericsson XPERIA PlaySony Ericsson Xperia Play este răspunsul multor ani de speranțe din partea gamerilor că vor vedea un telefon cu același potențial grafic ca și consola PlayStation Portable. Am avut ocazia să testăm acest terminal, primit în teste de la...Prețuri:
     15.) Review Samsung I9100 Galaxy S II (4891 views)
     Review Samsung I9100 Galaxy S IISamsung Galaxy S II este un telefon dual core care a reușit performanța de a fi așteptat cu sufletul la gură aproape ca un iPhone nou. Terminalul ne-a încântat privirile încă din luna februarie, când am asistat la debutul...Prețuri:
     16.) Review HTC Sensation (5148 views)
     Review HTC SensationDacă deja am făcut cunoștiință cu primul telefon dual core din lume, LG Optimus 2X (recenzie aici) și am avut ocazia să testăm și deja faimosul Samsung Galaxy S II, ei bine nu puteam neglija un terminal precum HTC Sensation. Acest telefon...Prețuri:
     17.) Review BlackBerry PlayBook (1364 views)
     Review BlackBerry PlayBookBlackBerry PlayBook este o cunoștiință mai veche de-a noastră, fiind un model de tabletă care ne-a fost prezentat pentru prima oară în cadrul întrunirii iMeetup din urmă cu câteva săptămâni. Ei bine, de această dată...Prețuri:
     18.) Review Allview AllDro (1426 views)
     Review Allview AllDroDupă cum probabil știți deja, dacă ne urmăriți de ceva vreme am realizat cu câteva luni în urmă recenzia tabletei Allview AllDro, inițial disponibilă cu Android 2.1 instalat. Ei bine, acum am primit în teste varianta...Prețuri:
      19.) Review HTC Flyer (1793 views)
      Review HTC FlyerDacă e o tabletă care te poate face să uiți că ai folosit/testat un iPad 2, atunci clar e vorba despre HTC Flyer. Departe de a fi tableta perfectă, acest prim model HTC reprezintă o opțiune foarte atractivă, mai ales dacă luăm în...Prețuri:
      20.) Review Nokia X7-00 (1383 views)
      Review Nokia X7-00De la Nokia X7 aveam așteptări foarte mari încă de când acest model a fost scăpat pe web într-un clip ce îl înfățișa rulând jocul NFS Shift în 2010. Zvonurile afirmau că terminalul va avea un output...Prețuri:
      21.) Review HTC ChaCha (4316 views)
      Review HTC ChaChaHTC ChaCha este o surpriză plăcută, depășind așteptările noastre la toate capitolele. Cine ar fi crezut că un Facebook Phone este chiar mai mult decât atât? Prezentat în premieră la Mobile World Congress 2011 în...Prețuri:
      22.) Review Allview F2 Crony (1600 views)
      Review Allview F2 CronyAllview F2 Crony este o premieră pentru mine și pentru Mobilissimo, fiind cel mai ușor telefon căruia i-am făcut recenzie până acum. Terminalul cântărește doar 73.6 grame și are un design atractiv și original în aceste...Prețuri:
      23.) Review Motorola XOOM (1439 views)
      Review Motorola XOOMDupă ce colegul Emil Dragota a aruncat o privire asupra tabletei Motorola Xoom și a lui Honeycomb, am avut ocazia să petrec o perioadă îndelungată cu terminalul, rezultatul fiind recenzia de mai jos. Tableta oferită în teste de...Prețuri:
      24.) Review LG Optimus 3D P920 (2006 views)
      Review LG Optimus 3D P920LG Optimus 3D este primul telefon 3D disponibil la nivel internațional. Dacă în Japonia existau deja de ani buni astfel de terminale, acest nou model LG este primul care aduce pe piața internațională tehnologia 3D stereoscopică. Telefonul...Prețuri:
      25.) Review Asus Eee Pad Transformer TF101 (1804 views)
      Review Asus Eee Pad Transformer TF101E deja incontestabil faptul că tableta ASUS Eee Pad Transformer este un hit internațional, deoarece a vândut 400.000 de unități pe lună în ultima perioadă. Astfel, crește popularitatea lui Android 3.0 Honeycomb și pe bună...Prețuri:
       26.) Review LG Optimus Pad (1217 views)
       Review LG Optimus PadDacă LG Optimus 3D a fost un telefon mobil de calitate, ale cărui efecte 3D m-au impresionat plăcut (în ciuda oboselii provocate ochilor), ei bine aveam așteptări mari de la prima tabletă 3D din lume. Produsă tot de către LG și fiind...Prețuri:
       27.) Review Asus Eee Pad Slider SL101 (1463 views)
       Review Asus Eee Pad Slider SL101Ce are un kilogram greutate și te urmează fidel peste tot? Aș fi tentat să zic că este un animal de casă, dar la o așa greutate, nu ar putea fi decât o pisică slabă. Ei bine, aici este cazul unui ASUS Eee Pad Slider, tableta scoasă...Prețuri:
       28.) Review HTC EVO 3D (1942 views)
       Review HTC EVO 3DDe-a lungul recenziei lui HTC EVO 3D, telefon cu ecran și cameră 3D oferit în teste de către evoMAG.ro este inevitabil să comparăm handsetul cu LG Optimus 3D. La urma urmei, cele două terminale au preț identic și au sosit în...Prețuri:
       29.) Review Evolio Neura (2741 views)
       Review Evolio NeuraTableta Evolio Neura a pornit la drum cu ambiții mari pentru piața din România... Un "iPad killer din Carpați" părea la început acest device, inflamând numeroși fani Apple și pasionați de tablete Honeycomb. și pe...Prețuri:
        30.) Review HP TouchPad (1499 views)
        Review HP TouchPadS-a vorbit mult despre HP TouchPad în ultima vreme, prima tabletă cu webOS fiind de fapt și ultima, din câte se pare... în cazul în care nu știați, HP a anunțat recent că va abandona producția de terminale mobile și...Prețuri:
         31.) Review Toshiba Thrive (1531 views)
         Review Toshiba ThriveAcum că IFA 2011 se apropie de final și ne-a fost prezentată și o nouă tableta Toshiba, AT200, e momentul să vă prezentăm și recenzia noastră la prima tabletă Android 3.0 a japonezilor: Toshiba Thrive. De ce "Frumoasa adormită"?...Prețuri:
         32.) Review Sony Ericsson XPERIA arc (1860 views)
         Review Sony Ericsson XPERIA arcRecent am aflat că Sony Ericsson va încerca să aducă Android Ice Cream Sandwich pe toate modelele Xperia lansate în acest an. Printre ele s-ar putea număra și Sony Ericsson Xperia Arc, pe care l-am testat în această...Prețuri:
         33.) Review Samsung Galaxy Tab 10.1 (2260 views)
         Review Samsung Galaxy Tab 10.1Având deja în palmares recenzia majorității tabletelor Honeycomb de pe piață vă pot dezvălui în sfârșit părerea mea despre Android 3.x: OS-ul nu este nici pe departe finisat și performant. Problemele abundă și chiar...Prețuri:
         34.) Review HTC Wildfire S (1246 views)
         Review HTC Wildfire SMobilissimo.ro a schimbat ușor formatul de review cu ocazia sosirii lui HTC Wildfire S în redacția sa, mai ales că acesta era de culoare roz. Astfel, am realizat recenzia din punctul de vedere al unei domnișoare care intră în...Prețuri:
         35.) Review Nokia E6 (1612 views)
         Review Nokia E6Recunosc că la Nokia E6 ați avut ceva de așteptat de la sosirea sa in teste
         Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×