O privire În interiorul carcasei lui iPhone 6: iată un clip video (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 716 ori
<b>O privire În interiorul carcasei lui iPhone 6: iată un clip video (Video)</b>Pentru multe persoane conectate la informațiile despre tehnologie de vârf deja iPhone 6 începe să nu mai prezinte interes, deoarece știm foarte multe lucruri despre noul produs Apple. Leakurile sunt la ordinea zilei, dar azi avem o nouă perspectivă...

Pentru multe persoane conectate la informațiile despre tehnologie de vârf deja iPhone 6 începe să nu mai prezinte interes, deoarece știm foarte multe lucruri despre noul produs Apple. Leakurile sunt la ordinea zilei, dar azi avem o nouă perspectivă asupra handsetului, mulțumită unei surse din Japonia.

Macotakara a postat un scurt clip video hands on, în care aruncă o privire asupra interiorului carcasei lui iPhone 6. în același video apare și varianta phablet de iPhone 6, comparată cu iPhone 6 și cu modelul de 4.7 inch. E drept că acest clip nu ne oferă prea multe indicii despre componente sau amplasarea lor, dar se pare că aici e vorba de o carcasă autentică și că producția în masă a acestor componente ar fi început.

Probabil cea mai interesantă informație de la sursa japoneză este că noul iPhone ar urma să se lanseze pe 19 septembrie. Acest zvon nu a fost confirmat de altă sursă deocamdată, deci îl privim cu precauție. Singura neclaritate e dacă la același eveniment va debuta și iWatch și iPad Air 2, sau va fi doar o lansare de iPhone. Cum vi se pare carcasă?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×