Android L va fi oferit sub forma de preview de către Google astăzi

835 ori
<b>Android L va fi oferit sub forma de preview de către Google astăzi</b>Deși nu are încă un nume oficial și ne mulțumim doar cu Android L, nouă platformă mobilă Google va sosi sub formă de preview astăzi pentru dezvoltatorii care nu mai au răbdare. Astfel până diseară ei vor putea să ruleze noul release pe...

Deși nu are încă un nume oficial și ne mulțumim doar cu Android L, nouă platformă mobilă Google va sosi sub formă de preview astăzi pentru dezvoltatorii care nu mai au răbdare. Astfel până diseară ei vor putea să ruleze noul release pe modelele lor Nexus.

Software-ul va fi disponibil pentru posesorii de telefoane Nexus 5 și tablete Nexus 7, prin intermediul site-ului pentru dezvoltatori dedicat lui Android. Google mizează mult pe unificare în acest release, punând Android L la fundația lui Android TV, Android Fit, Android Auto și toate noile sale inițiative. Limbajul sau de design va fi adoptat și de aplicațiile web și în cadrul lui Chrome, deci aici stă unificarea platformelor.

în plus, există acum și Android One, o inițiativă care aduce cel mai nou software de la Google pe terminalele cu preț accesibil, chiar și sub 100 de dolari. Revenind la Android L, schimbarea să de design e cea mai mare de la Ice Cream Sandwich încoace, deci așteptăm cu nerăbdare să vedem și primele experiențe hands on cu acest release și eventual să aflăm și un nume final.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×