Google nu va mai afișa fotografiile autorilor de articole cu cont Google+ asociat

Autor:  | Publicat în:  Google 505 ori
<b>Google nu va mai afișa fotografiile autorilor de articole cu cont Google+ asociat</b>știți că la Mobilissimo.ro dacă veți da o căutare pe Google a articolelor noastre veți găsi asociate și conturile de Google+ în care ne vedeți fețele zâmbitoare. Ei bine, exact când ne bucurăm de această personalizare oferită de Google,...

știți că la Mobilissimo.ro dacă veți da o căutare pe Google a articolelor noastre veți găsi asociate și conturile de Google+ în care ne vedeți fețele zâmbitoare. Ei bine, exact când ne bucurăm de această personalizare oferită de Google, care dă un aspect mai uman știrilor, iată că Google a decis să renunțe la această funcție.

Astfel, Google va înlătura imaginile din zona authorship, lăsând doar numele autorului și un link către profilul lui Google+. Va fi înlăturat și numărul de "cercuri" Google+ în care se afla un autor, iar o teorie aici (mai mult în glumă decât în serios) e că Google nu ar dori ca publicul să vadă cât de puțină lume au jurnaliștii de pe Google+ în cercuri. Există și aspecte pozitive după această schimbare.

Google nu va mai afișa fotografiile autorilor de articole cu cont Google+ asociat

Spre exemplu, John Mueller, analist Google Webmaster Trends a declarat că au crescut ratele de click through după testele fără poză de profil. Să fie oare vorba de un motiv superficial, de genul "nu vreau să citesc acest articol pentru că nu îmi place poză cu Autoboti și pisici a autorului"? Sau e pur și simplu vorba de cifre, statistici și o experiență de căutare mai rapidă?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×