O reprezentatie muzicala deosebita, pe baza de iPhone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.563 ori
<b>O reprezentatie muzicala deosebita, pe baza de iPhone (Video)</b>Daca v-ati revenit din socul produs de experimentul muzical al orchestrei de la Universitatea Stanford, axata pe handseturi iPhone, iata de aceasta data faimosul terminal devenind un instrument de baza pentru pop-rock. Membrii formatiei Atomic Tom, din...

Daca v-ati revenit din socul produs de experimentul muzical al orchestrei de la Universitatea Stanford, axata pe handseturi iPhone, iata de aceasta data faimosul terminal devenind un instrument de baza pentru pop-rock. Membrii formatiei Atomic Tom, din New York au declarat ca si-au pierdut instrumentele si au decis sa tina un concert ad hoc in metrou, folosind 4 iPhone-uri.

Totul suna perfect si aproape identic cu versiunea instrumentala reala. Observati ca reprezentatia implica un iPhone folosit pe post de chitara, altul drept set de tobe, unul drept bas si un handset utilizat de vocal pentru microfon/efecte ale vocii. Puteti compara versiunea acestei melodii cu cea de pe pagina MySpace a trupei si veti fi surprinsi sa vedeti si un cover dupa Lady Gaga, efectuat de catre o tanara, tot cu ajutorul iPhone-urilor aici.

In ritmul in care progreseaza aplicatiile de pe iOS, vom vedea in curand artisti in topul Billboard bazandu-se strict pe telefonul sau tabletul Apple pentru a produce muzica.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×