O serie de prime randări cu Samsung Galaxy S7 ajung pe web; nu multe s-au schimbat la capitolul design

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.010 ori
<b>O serie de prime randări cu Samsung Galaxy S7 ajung pe web; nu multe s-au schimbat la capitolul design</b>&Icirc;n ultimele c&acirc;teva zile, denumirea Samsung Galaxy S7 și-a făcut apariția de c&acirc;teva ori &icirc;n presa de specialitate, nume &icirc;n spatele căruia se ascunde flagship-ul pe 2016 a sud-coreenilor. De astăzi, sezonul de leak-uri...

În ultimele câteva zile, denumirea Samsung Galaxy S7 și-a făcut apariția de câteva ori în presa de specialitate, nume în spatele căruia se ascunde flagship-ul pe 2016 a sud-coreenilor. De astăzi, sezonul de leak-uri prinde amploare odată cu sosirea unor randări a viitorului Galaxy S, materiale afișate mai jos.

Aflăm că imaginile vin din partea companiei ITSkins, producător specializat în dezvoltarea de accesorii pentru device-urile mobile. Pe lângă randările ce le vedem astăzi, ni se dezvăluie și dimensiunile noului telefon, unul ce va sosi în două variante. Primul dintre acestea va măsura 143.37 x 70.8 x 6.94 mm în grosime, pe când modelul secundar va măsura 163.32 x 82.01 x 7.82 mm în grosime.

Dimensiunile din urmă ar putea oferi un oarecare indiciu cu privire la faptul că varianta phablet a lui Galaxy S7 va avea o diagonală de 6 inch. Cât despre design, remarcăm faptul că nu multe s-au schimbat pe hârtie la acest capitol, telefonul fiind aproape identic cu ediția flagship din acest an.

Deși nu este exclus ca flagship-ul din 2016 să arate exact ca și în aceste imagini, trebuie să luăm în calcul și faptul că am putea avea de-a face cu un fake bazat pe Galaxy S6. Personal, aș dori ca viitorul flagship să scape de senzorul foto ce iese în evidență, trăsătură de design nu tocmai apreciată de public.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×