O serie de terminale Huawei ajung pe lista neagră VLC după un șir de recenzii negative recepționate de aplicație; Iată explicația

2.923 ori
<b>O serie de terminale Huawei ajung pe lista neagră VLC după un șir de recenzii negative recepționate de aplicație; Iată explicația</b>O veste inedită aflăm astăzi, aceea că dezvoltatorii aplicației VLC Player de pe Android au început să blocheze accesul terminalelor Huawei din descărcarea software-ului ca urmare a unor recenzii negative primite pe seama unor bug-uri

Descoperim astăzi o situație mai deosebită ce are de-a face cu Huawei și telefoanele sale. După cum aflați încă din titlu, dezvoltatorii aplicației VLC Media Player au decis să pună pe lista neagră o serie de smartphone-uri ale companiei chineze, asta după ce numeroase recenzii negative au sosit în pagina dedicată a aplicației și motivul acestora este pus aparent pe seama modului în care Huawei adminstrează procesele de fundal.

VLC

Aceste recenzii negative au venit după ce utilizatorii de terminale Huawei au depistat probleme cu playback-ul audio în cadrul aplicației VLC Player, iar acum dezvoltatorii aplicației îi văd pe cei de la Huawei drept responsabili pentru această problemă, vina fiind pusă pe politicii companiei chineze de a "ucide" multe din aplicațiile din background cu scopul de a optimiza autonomia dispozitivelor.

Huawei P20 Pro procedează astfel în secțiunea de management, prin gestionarea deschiderii aplicațiilor despre care v-a vorbit și Ervin în editorialul pe care îl puteți găsi aici. Pentru ca autonomia sa crească se aplică pentru această decizie care iată în cazul de față contribuie la o experiență nu tocmai ideală pentru consumatorul și utilizatorul aplicației VLC Media Player.

Până la rezolvarea problemei și pentru evitarea unor noi recenzii negative, VLC a luat decizia de a bloca accesul terminalelor Huawei din descărcarea aplicației din Google Play. Nu toate terminalele sunt pe lista neagră, dar cele confirmate sunt Huawei P10, Huawei P20, ba chiar și Huawei P8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×