Motorola Moto C2 este un nou telefon de buget, care tocmai a fost certificat oficial

576 ori
<b>Motorola Moto C2 este un nou telefon de buget, care tocmai a fost certificat oficial</b>Cei de la Motorola ne pregătesc lansarea unui nou smartphone de buget în perioada următoare, telefon numit Motorola Moto C2 care de curând a primit certificarea. Din datele pe care le cunoaștem aflăm că

Motorola Moto C2 apărea pe radarul nostru încă din luna mai a acestui an, împreună cu Moto C2 Plus. Aceste modele se doreau a fi handseturi de buget foarte ieftine şi cu dotări de bază, eventual şi cu Android Go în ecuaţie. Azi avem extra detalii despre Moto C2, după o perioadă de tăcere.

Reţineţi că în mai apăreau randările acestor telefoane, iar luna trecută apărea şi certificarea FCC. Pe atunci se confirmau dotările entry level şi apărea şi teoria lui Android Go la bord. Acum aflăm că Moto C2 a fost certificat şi în Brazilia. Autoritatea ANATEL din acea ţară a certificat un smartphone, cu numele de cod XT1920-19. Nu avem prea multe detalii despre device, în afara faptului că este un telefon dual SIM, cu suport 4G LTE.

Revenind totuşi la scăpările precedente şi certificarea FCC, în acele documente se menţiona 1 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD şi o baterie între 2000 şi 2100 mAh. Android Go a devenit tot mai apreciat în ultima vreme, apărând pe telefoane Nokia, ZTE sau Alcatel şi până şi Samsung ar pregăti ceva de gen. Cum Moto a gustat din toate tehnologiile experimentale Google, de la programul Nexus la Project Ara şi Android One, e acum momentul să intre şi în zona Android Go.

Ştim că Moto are programat un eveniment pe 2 august în Chicago, unde va debuta flagshipul Moto Z3, dar unde ar putea sosi şi acest junior. Le mai aşteptăm şi pe Moto One şi pe Motorola One Power cu Android One.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×