O versiune a lui Meizu MX4 surprinsă rulând noul YunOS 3.0; Va costa sub 300 de dolari

1.519 ori
<b>O versiune a lui Meizu MX4 surprinsă rulând noul YunOS 3.0; Va costa sub 300 de dolari</b>Meizu începe să devină o companie tot mai interesantă, mai ales dacă centralizam isprăvile lor din ultimele 2-3 luni. Ei au lansat handsetul Meizu MX4 Standard, pregătesc o versiune Pro și Mini, iar azi descoperim o versiune a handsetului lor cu o...

Meizu începe să devină o companie tot mai interesantă, mai ales dacă centralizam isprăvile lor din ultimele 2-3 luni. Ei au lansat handsetul Meizu MX4 Standard, pregătesc o versiune Pro și Mini, iar azi descoperim o versiune a handsetului lor cu o a patra variantă de OS la bord.

Pentru o vreme se zvonea că vom primi CyanogenMod pe acest Meizu MX4, apoi a apărut în ecuație Ubuntu Touch, ba chiar au existat și imagini. în cele din urmă platforma aleasă părea a fi Flyme OS, o customizare Meizu adusă lui Android, iar azi descoperim o variantă de telefon MX4 cu YunOS la bord. YunOS este platforma celor de la Alibaba, un soi de eBay din China, care pregătește pentru 20 octombrie lansarea versiunii 3.0 a OS-ului.

O versiune a lui Meizu MX4 surprinsă rulând noul YunOS 3.0; Va costa sub 300 de dolari

Telefonul Meizu MX4 disponibil în această versiune a fost fotografiat pe ngru și alb și va costa 293 de dolari. Apreciem faptul că Meizu testează atât de multe variante de handseturi și ei au probat și configurații hardware variate, de la unele cu CPU Tegra, la Exynos, MediaTek și probabil și Qualcomm. Mai există vreo altă companie care să încerce atât de multe variațiuni ale unui terminal?

O versiune a lui Meizu MX4 surprinsă rulând noul YunOS 3.0; Va costa sub 300 de dolari

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×