O versiune preview a lui Windows Phone 9 ar putea ajunge la dezvoltatori În luna decembrie

688 ori
<b>O versiune preview a lui Windows Phone 9 ar putea ajunge la dezvoltatori În luna decembrie</b>După ce acum câteva zile aflam că Microsoft pregătește lansarea sistemului de operare desktop Windows 9 luna viitoare pe data de 30 septembrie, iată că astăzi apar noi informații și despre versiunea cu numărul 9 a sistemului de operare pentru...

După ce acum câteva zile aflam că Microsoft pregătește lansarea sistemului de operare desktop Windows 9 luna viitoare pe data de 30 septembrie, iată că astăzi apar noi informații și despre versiunea cu numărul 9 a sistemului de operare pentru platforma mobilă, și anume Windows Phone 9 (Threshold).

Din câte se pare, potrivit unor zvonuri ajunse pe web, o versiune preview a lui Windows Phone 9 va fi lansată pentru dezvoltatori chiar în luna decembrie a acestui an. Printre funcțiile aduse la pachet de noul OS se numără suportul pentru device-uri cu display mai mare de 4.7 inch, cât și funcția multi-window.

De asemenea, din câte am aflat anterior, și versiunea preview pentru Windows 9 va fi numită tot Threshold, lucru ce ar putea sugera faptul că cele două plaforme, cea mobilă și cea desktop, s-ar putea unifica. Rămâne de văzut ce alte informații vor mai ajunge pe web în viitoare perioadă, și dacă într-adevăr Windows 9 va fi lansat pe 30 septembrie, urmat de WP 9 în luna decembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×