Real Drift Car Racing Review (OnePlus One): simulator de drifturi ușor frustrant, cu grafică destul de atractivă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.600 ori
<b>Real Drift Car Racing Review (OnePlus One): simulator de drifturi ușor frustrant, cu grafică destul de atractivă (Video)</b>De obicei driftul e doar o mică porțiune din jocurile de curse, în cele arcade fiind folosit pentru a obține puncte/nitrous, iar în simulatoare fiind inclus pentru a fi o provocare în plus. Din misiune secundară driftul devine provocarea...

De obicei driftul e doar o mică porțiune din jocurile de curse, în cele arcade fiind folosit pentru a obține puncte/nitrous, iar în simulatoare fiind inclus pentru a fi o provocare în plus. Din misiune secundară driftul devine provocarea principală în jocul Real Drift, testat de noi pe telefonul OnePlus One.

Jocul costă 1 dolar și trebuie spus din start că nu mă pricep deloc la drifturi, nici în NFS, nici în Asphalt și evident nici în Real Drift. Jocul este unul greu și e în special greu să realizezi acele multiplicatoare de scor. Titlul vine de la Real Games și aparent are peste 6 milioane de downloaduri din septembrie 2013, când a fost lansat pe iOS. Real Drift aduce o grafică 3D destul de arătoasă și oferă numeroase modalități de control și setări legate de acestea.

Real Drift Car Racing Review (OnePlus One): simulator de drifturi ușor frustrant, cu grafică destul de atractivă (Video)

Puteți folosi un slider pentru accelerație, aveți steering asistat și puteți apela la tilt sau touch pentru a schimba direcția. De asemenea, automobilele incluse în joc pot fi customizate cu noi jante, de diferite culori, iar culoarea mașinii poate fi și ea schimbată. Trebuie spus că sunetul motorului e diferit la fiecare mașină și cei de la Real Games chiar și-au dat silința ca jocul să sune bine, incluzând și un soundtrack pe bază de DNB și dubstep.

Veți face drifturi în trasee montane, într-un port, pe o șosea sau în Tokyo, folosind mașini Nissan, Audi sau Honda. Mare atentie la parapet, deoarece o singura lovitura va face sa pierdeti toate punctele stranse intr-un drift mai lung. O mai spun o dată: jocul este frustrant și greu și va cere punctaje prea mari, de aceea mi se pare ușor enervant. Există cu siguranță drifteri care obțin scoruri mari, dar am văzut și useri frustrați în Google Play Store. îi acordăm lui Real Drift nota 8 din 10 și îl descărcați de aici.

Real Drift Car Racing Review (OnePlus One)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×