O2 vinde smartphone-ul Xda Zest din data de 17 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  O2 1.382 ori
<b>O2 vinde smartphone-ul Xda Zest din data de 17 noiembrie</b>Criza economica pare a forta smartphone-urile sa devina terminale destinate publicului de masa, un exemplu fiind noul O2 Xda Zest, care va fi disponibil cu o oferta prepay. Handsetul soseste cu un display touchscreen de 2.8 inchi, Windows Mobile 6.1,...

Criza economica pare a forta smartphone-urile sa devina terminale destinate publicului de masa, un exemplu fiind noul O2 Xda Zest, care va fi disponibil cu o oferta prepay.

Handsetul soseste cu un display touchscreen de 2.8 inchi, Windows Mobile 6.1, interfata touch optimizata si conectivitate HSDPA, WiFi si GPS. De ultima functie profita din plin sistemul navigational preinstalat CoPilot, oferit sub forma de trial de 2 saptamani. Pe lista de specificatii a acestui terminal O2 se afla si o camera de 3 megapixeli si radio FM, plus editare full a documentelor Word si a fisierelor Excel si PowerPoint.

O2 Zda Zest va fi pus in vanzare din data de 17 noiembrie la un pret de aproximativ 300 de euro, dar doar in Marea Britanie deocamdata. Pentru cei care nu doresc sa opteze pentru prepay, exista si optiunea unor abonamente pe 12 sau 18 luni. In cazul in care terminalul nu va inspira incredere, aflati ca el a fost fabricat de Asus, producator asiatic care castiga teren pe piata europeana.

Sursa: Trustedreviews.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×