YouTube si MGM ofera filme full online, curand si pe mobil

Autor:  | Publicat în:  YouTube 1.331 ori

In vreme ce procesul intentat de Viacom celor de la Google vizand continuturile de pe YouTube continua, aflam ca alte companii media se apropie de serviciul de video sharing in vederea unei colaborari. Este cazul celor de la MGM Worldwide Digital Media,...

In vreme ce procesul intentat de Viacom celor de la Google vizand continuturile de pe YouTube continua, aflam ca alte companii media se apropie de serviciul de video sharing in vederea unei colaborari. Este cazul celor de la MGM Worldwide Digital Media, care au anuntat ieri ca au incheiat un parteneriat cu YouTube, in vederea punerii la dispozitie online a filmelor full din portofoliul acestora.

YouTube si MGM vor colabora

Cu o luna in urma, CBS incepea sa difuzeze cateva seriale full pe YouTube, printre care si nume clasice gen Beverly Hills 90210, MacGyver, Star Trek sau The Young And the Restless. MGM va incepe colaborarea cu YouTube lansand o serie de filme "oldies", cum sunt Lone Wolf McQuade sau Bulletproof Monk, dar apreciem deocamdata aceasta evolutie a serviciului de video sharing de la clipuri de 10 minute la filme full.

Prin aceste mutari YouTube doreste sa concureze cu marele sau rival Hulu.com detinut de News Corp si NBC Universal, serviciu video online deja cunoscut pentru faptul ca difuzeaza seriale si filme complete. E foarte posibil sa vedem si aplicatii pentru telefonul mobil create de developeri special pentru playbackul filmelor full oferite de MGM pe YouTube, scapandu-ne de corvoada copierii filmelor in memoria telefonului.

Sursa: Informationweek.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×