Telefonul de lux Softbank 823SH Tiffany e deja "sold out"

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.379 ori
<b>Telefonul de lux Softbank 823SH Tiffany e deja "sold out"</b>Unii dintre noi nu cunosc semnificatia cuvantului "recesiune", in aceasta perioada de instabilitate economica, printre acesti fericiti numarandu-se si cumparatorii telefonului Softbank 823SH Tiffany. Produs de Sharp pentru operatorul Softbank, acest...

Unii dintre noi nu cunosc semnificatia cuvantului "recesiune", in aceasta perioada de instabilitate economica, printre acesti fericiti numarandu-se si cumparatorii telefonului Softbank 823SH Tiffany.

Produs de Sharp pentru operatorul Softbank, acest handset a fost disponibil intr-o editie limitata de doar 8 modele, fiecare cu valoarea de 131.000 de dolari. Handsetul a fost "sold out" in doar 3 zile, dovedind poate faptul ca economia Japoniei a fost cu adevarat salvata de la colaps mai devreme decat cea din restul lumii.

Nu ne-ar surprinde nici sa aflam ca macar unul dintre terminale este detinut de un star autohton, de vreme ce fotbalistii romani si vedetele blonde sunt cunoscute pentru exclusivismul lor, cand vine vorba de gadgeturi noi si scumpe.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×