Sony anunta pierderi operationale de 3 miliarde de dolari

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.261 ori
<b>Sony anunta pierderi operationale de 3 miliarde de dolari</b>Pentru prima oara in ultimii 14 ani, Sony a anuntat pierderi operationale de 3 miliarde de dolari, cu 2 mai mult decat au prezis analistii. Ultima oara cand Sony a inregistrat pierderi atat de grave a fost in anul 1995, atunci cand studioul de filme al...

Pentru prima oara in ultimii 14 ani, Sony a anuntat pierderi operationale de 3 miliarde de dolari, cu 2 mai mult decat au prezis analistii.

Ultima oara cand Sony a inregistrat pierderi atat de grave a fost in anul 1995, atunci cand studioul de filme al companiei a fost cel vinovat pentru problemele sale financiare. Ca urmare Sony planuieste sa isi reduca personalul, concediind 16.000 de persoane pana in luna martie a anului viitor, incercand astfel sa economiseasca 2.8 miliarde de dolari, costuri operationale.

Schimbarile si restructurile de la Sony vor atinge un nivel nemaivazut pana acum, cel putin in cazul companiei japoneze. Printre aceste masuri de criza se numara concedieri, inchideri de fabrici, reduceri de salariu si beneficii plus restructurari. Sa ne asteptam si la un outsourcing in Romania?

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×