Ochelarii Google Project glass fotografiați la ochii unor angajați; O filmare first person cu ochelarii ajunge pe web! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.402 ori
<b>Ochelarii Google Project glass fotografiați la ochii unor angajați; O filmare first person cu ochelarii ajunge pe web! (Video)</b>Aș putea spune că se vorbește în egală măsură despre ochelarii Google Project Glass și despre viitoarele terminale Nexus, deci noul accesoriu de la Google are parte de ceva popularitate. Gigantul motoarelor de căutare ne menține interesul cu...

Aș putea spune că se vorbește în egală măsură despre ochelarii Google Project Glass și despre viitoarele terminale Nexus, deci noul accesoriu de la Google are parte de ceva popularitate. Gigantul motoarelor de căutare ne menține interesul cu privire la noul său produs prin teasere postate de angajații săi pe web.

Am văzut deja un clip promoțional, câteva poze cu oficiali Google purtând ochelarii și acum apare și un filmuleț care prezintă prin ochii unui angajat Google un salt pe trambulină. Cu câteva săptămâni în urmă și co-fondatorul Google, Sergey Brin a fost surprins la o petrecere purtând o pereche de astfel de ochelari, în stadiu de prototip. Apoi a urmat și un share pe Google+ pentru niște fotografii și clipuri realizate cu ajutorul lui Project Glas. în fine, cu doar câteva zile în urma v-am anunțat că Google a brevetat în sfârșit noua sa tehnologie.

Deja echipa de testeri Project Glass pare a se fi extins, dacă ne luăm după noile imagini și ca factor de amuzament, e drăguț să vedem că un programator Google știe să facă salturi cu spatele, ca în clipul de mai jos. Trebuie să recunosc că sample-urile foto și video realizate cu Project Glass arată bine, asta dacă nu au fost puțin modificate de echipa de PR.

Ochelarii Google Project glass fotografiați la ochii unor angajați; O filmare first person cu ochelarii ajunge pe web! (Video)


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×