Ochelarii Google Project glass fotografiați la ochii unor angajați; O filmare first person cu ochelarii ajunge pe web! (Video)

1.433 ori
<b>Ochelarii Google Project glass fotografiați la ochii unor angajați; O filmare first person cu ochelarii ajunge pe web! (Video)</b>Aș putea spune că se vorbește în egală măsură despre ochelarii Google Project Glass și despre viitoarele terminale Nexus, deci noul accesoriu de la Google are parte de ceva popularitate. Gigantul motoarelor de căutare ne menține interesul cu...

Aș putea spune că se vorbește în egală măsură despre ochelarii Google Project Glass și despre viitoarele terminale Nexus, deci noul accesoriu de la Google are parte de ceva popularitate. Gigantul motoarelor de căutare ne menține interesul cu privire la noul său produs prin teasere postate de angajații săi pe web.

Am văzut deja un clip promoțional, câteva poze cu oficiali Google purtând ochelarii și acum apare și un filmuleț care prezintă prin ochii unui angajat Google un salt pe trambulină. Cu câteva săptămâni în urmă și co-fondatorul Google, Sergey Brin a fost surprins la o petrecere purtând o pereche de astfel de ochelari, în stadiu de prototip. Apoi a urmat și un share pe Google+ pentru niște fotografii și clipuri realizate cu ajutorul lui Project Glas. în fine, cu doar câteva zile în urma v-am anunțat că Google a brevetat în sfârșit noua sa tehnologie.

Deja echipa de testeri Project Glass pare a se fi extins, dacă ne luăm după noile imagini și ca factor de amuzament, e drăguț să vedem că un programator Google știe să facă salturi cu spatele, ca în clipul de mai jos. Trebuie să recunosc că sample-urile foto și video realizate cu Project Glass arată bine, asta dacă nu au fost puțin modificate de echipa de PR.

Ochelarii Google Project glass fotografiați la ochii unor angajați; O filmare first person cu ochelarii ajunge pe web! (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×