Onda V975i se numără printre primele tablete ce va sosi cu procesor Intel quad-core pe 64-bit

Autor:  | Publicat în:  Onda 1.021 ori
<b>Onda V975i se numără printre primele tablete ce va sosi cu procesor Intel quad-core pe 64-bit</b>După ce la sfârșitul lunii martie aflam că producătorul chinez de tablete Onda se va numără printre primii dezvoltatori ce va lansa un model octa-core cu procesor Allwinner A80 UltraOcta, iată că astăzi aflăm o nouă știre despre această...

După ce la sfârșitul lunii martie aflam că producătorul chinez de tablete Onda se va numără printre primii dezvoltatori ce va lansa un model octa-core cu procesor Allwinner A80 UltraOcta, iată că astăzi aflăm o nouă știre despre această companie promițătoare.

Din câte se pare, Onda se pregătește pentru lansarea tabletei V975i, tabletă ce se numără printre primele modele ce va adopta un procesor quad-core Intel pe 64-bit, mai precis o unitate Intel Bay Trail-T Z3735 tactat la 1.33 GHz, dar care vine în același timp și cu un mod Turbo ce crește frecvența la 1.83 GHz.

Onda V975i se numără printre primele tablete ce va sosi cu procesor Intel quad-core pe 64-bit

Restul specificațiilor scot la iveală un display LCD Retina de 9.7 inch, 2 GB RAM, 32 GB de stocare, Bluetooth 4.0, o cameră principală de 5 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli în partea frontală. Prețul acestei tablete s-ar putea situa sub pragul de 300$, detaliu pe care îl vom afla în curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×