OneDrive for Business sosește pe OS X, aduce integrare cu aplicația iOS

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 432 ori
<b>OneDrive for Business sosește pe OS X, aduce integrare cu aplicația iOS</b>Microsoft tocmai a lansat serviciul OneDrive for Business, folosit pentru stocarea în cloud pe Mac-uri și oferă și integrare cu aplicația OneDrive de pe iOS. Cea mai nouă versiune de aplicație OneDrive pentru iOS le permite utilizatorilor să...

Microsoft tocmai a lansat serviciul OneDrive for Business, folosit pentru stocarea în cloud pe Mac-uri și oferă și integrare cu aplicația OneDrive de pe iOS. Cea mai nouă versiune de aplicație OneDrive pentru iOS le permite utilizatorilor să acceseze conturile OneDrive for Business fără a fi nevoie de o aplicație separată.

Ambele servicii fuseseră integrate într-o singură aplicație pentru Android în august anul trecut. Administratorii IT vor putea administra și securiza fișierele OneDrive for Business din Office 365 fără probleme. Ce e de reținut e că azi a debutat OneDrive for Business pe OS X, sub forma unui client, aflat deocamdată doar în faza de preview public. El poate fi descărcat din Microsoft Download Center.

OneDrive for Business sosește pe OS X, aduce integrare cu aplicația iOS

Prin intermediul său, utilizatorii își pot administra și sincroniza fișierele folosind Finder. Microsoft a promis că va integra noi funcții pe viitor, precum tooluri speciale pentru audit, raportare și administrare, special create pentru admini. și clienții de sincronizare de pe Windows și Web vor fi actualizați în curând, se pare. Descărcați OneDrive for Business pentru iOS de aici  și pentru OS X de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×