Viitorul telefon flagship Lumia cu Windows 10 ar putea veni cu input 3D touch

999 ori
<b>Viitorul telefon flagship Lumia cu Windows 10 ar putea veni cu input 3D touch</b>Atunci când apăruse întreaga serie de scăpări a lui Lumia McLaren pe web, am descoperit și un proiect al celor de la Microsoft, care implică interacțiunea cu o interfață 3D pe acel telefon. Odată ce telefonul a fost anulat, acel proiect pare a...

Atunci când apăruse întreaga serie de scăpări a lui Lumia McLaren pe web, am descoperit și un proiect al celor de la Microsoft, care implică interacțiunea cu o interfață 3D pe acel telefon. Odată ce telefonul a fost anulat, acel proiect pare a fi dispărut și el, dar iată că apare din nou pe radarul nostru astăzi.

Funcția 3D Touch va sosi pe un viitor flagship din seria Lumia cu Windows 10 la bord. Astfel, un viitor smartphone de acest gen va avea elemente de interacțiune 3D, drept parte a interfatei touch a lui Windows 10. Spre exemplu, un tile se va comporta diferit dacă stăm cu degetul deasupra sa și dacă realizăm diferite gesturi în aer deasupra ecranului, în zona sa.

Nu pot să nu mă gândesc la Kinect aici și la o posibilă integrare a unei tehnologii similare pe terminalele viitoare. Pe lângă interacțiunea cu tile-urile, zvonurile vorbesc despre zoom in pentru text și imagini cu gesturi 3D touch și se discuta chiar de includerea acestor funcții și pe modelele midrange. Cum vi se pare acest sistem de interacțiune?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×