Nokia anunță profituri impresionante pentru secțiunea Networks, după vânzări ridicate În America de Nord

Autor:  | Publicat în:  Nokia 516 ori
<b>Nokia anunță profituri impresionante pentru secțiunea Networks, după vânzări ridicate În America de Nord</b>Secțiunea Networks de la Nokia continua să performeze, firma finlandeză anunțând profituri mai ridicate decât se așteptau analiștii, conform Reuters. Motivul ar fi o creștere a vânzărilor pe piața nord-americană. &nbsp; Compania finlandeză...

Secțiunea Networks de la Nokia continua să performeze, firma finlandeză anunțând profituri mai ridicate decât se așteptau analiștii, conform Reuters. Motivul ar fi o creștere a vânzărilor pe piața nord-americană.

Compania finlandeză își păstrează evoluția și după vânzarea secțiunii Devices către Microsoft anul trecut. în ciuda performanțelor secțiunii Networks, au existat și scăderi de venituri provocate de segmentul Technologies, care se ocupă cu brevete și produse noi. Ca rezultat acțiunile Nokia au scăzut cu 4.8% la bursa finlandeză. Revenind la Nokia Networks, această secțiune se afla pe locul 3 la nivel mondial, în segmentul de echipamente mobile/telecom, după Ericsson și Huawei.

Nokia anunță profituri impresionante pentru secțiunea Networks, după vânzări ridicate În America de Nord

Nokia Networks vine după o despărțire cu probleme de Siemens, care a fost administrată inteligent, prin reduceri de personal, scăderi de investiții și axarea pe conectivitatea 4G. Profitul operațional pe trimestrul 4 din 2014 a fost de 470 de milioane de euro pentru acest segment, în creștere de la 397 milioane de euro în trimestrul precedent. Aceste cifre au depășit predicțiile analiștilor Reuters, de aproximativ 415 milioane de euro.

între timp CEO-ul Nokia, Rajeev Suri promite că dacă 2014 a fost un an de reinventare, 2015 e un an al executării.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×